Conceptul de “Botox Party” din ce în ce mai apreciat de vedete

Cea de-a doua petrecere “Botox Party” marca Dr. Călin Doboş a avut loc pe 8 decembrie la Egoist Wellness, cel mai elegant spa din centrul Bucureştiului. De la petrecere nu au lipsit vedete precum Cosmina Păsărin, Oana Lis, Ozana Barabancea sau Sonia Trifan. Cele mai curajoase dintre ele au plecat acasă cu un cadou de sărbători ce doar un Moş Crăciun dr. estetician poate să-l ofere.

Foarte răspândit şi apreciat în S.U.A, conceptul de “petrecere cu botox” a devenit faimos şi printre vedetele din România, graţie Dr. Călin Doboş, unul dintre cei mai buni medici esteticieni, cunoscut pentru intervenţii realizate pentru Dana Săvuica, Gina Pistol, Ozana Barabancea sau Ştefan Pelger.

Dacă până acum câţiva ani era la moda să mergi la shopping împreuna cu prietenele, în prezent acidul hialuronic sau toxina botulinică fac deliciul multor femei. Injectăriile de acest tip nu mai sunt de mult un subiect tabu, sute de romance apelând anual la o intervenţie de reîntinerire facială  sau de mărire a volumului buzelor, în timp ce alte câteva sute sunt adepte ale intervenţiilor de mărire a dimensiunii bustului”, a declarat dr. Călin Doboş.

Dr. Călin Doboş le-a oferit jurnalistelor şi vedetelor prezente la eveniment, cele mai pertinente informaţii despre Botox şi posibilitatea de a încerca pe pielea lor tratamentul adorat de starurile hollywoodiene.

Cântăreaţa Ozana Barabancea şi creatoarea de modă Sonia Trifan sunt doar câteva dintre vedetele care nu s-au sfiit să accepte provocarea de a se lăsa pe mâna iscusită a Dr. Călin Doboş şi au acceptat să fie injectate live sub privirile invitaţilor la eveniment şi ale camerelor de filmare.

Ozana Barabacea a repetat experienţa înfrumuseţării datorată chirurgiei estetice minim invazive. “Este pentru a doua oară când mă declar mulţumită de alegerea făcută, mai ales că Dr. Călin Doboş mi-a devenit între timp un foarte bun prieten şi de aceea îl recomand cu încredere tuturor femeilor care îşi doresc o schimbare atât la nivelul buzelor, cât şi pentru orice altă intervenţie estetică” a explicat Ozana Barabancea.

“Îmi doream de ceva timp să imi corectez câteva dintre ridurile de expresie din zona ochilor, iar atunci când am primit invitaţia Dr. Călin Doboş să particip la una dintre demonstraţiile live de injectare, mi-am spus că nu ar fi un moment mai bun decât acesta. Fiecare femeie consider că merită să se rasfeţe din când în când şi cu astfel de cadouri, mai deosebite”, a declarat Sonia Trifan.

Injecţiile cu Botox şi acid hialuronic sunt nedureroase, întrucât se utilizeză un ac atraumatic şi un volum mic de substanţă, nefiind necesară anestezia. Pe zonele de piele injectate poate apărea o roşeaţă care dispare în 2-3 ore. Acidul hialuronic folosit în cadrul şedinţei de înfrumuseţare, de către dr. Călin Doboş, are un timp de resorbţie de până la 6 luni după o primă injectare şi până la 2 ani după câteva şedinţe.

 

Despre Dr. Călin Doboş

Dr. Călin Doboş, cu o vastă experienţă în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei peste 10 ani de experienţă de lucru în ţară, dar şi participând la diferite congrese interanţioanale în aproape toate ţările din Europa, pe continentul American, SUA şi Canada sau în Asia, acesta aducând la  noi în ţară cele mai eficiente tehnici de abordare a acestui domeniu.

Stagiile de perfecţionare în străinatate, pregătirea timpurie făcută încă de pe băncile facultăţii în domeniul chirurgiei estetice, dar şi sutele de cazuri soluţionate anual, reprezintă o adevarată carte de vizită a dr. Călin Doboş.

Dr. Călin Doboş poate fi găsit la clinica Hyperion din Galaţi şi în Bucureşti la Centrul Medical Focus.