Concurs! Soapmill si Baumatic au grija de mainile tale!

Soapmill are grija (si) de mainile tale, asa ca astazi spunem „start!” unui nou concurs ce are drept premiu un fabulos si indispensabil produs: o masina de spalat vase Baumatic BDI632. Acest produs are grija de mainile tale si nu numai. Este un ajutor de nadejde in bucatarie, iti economiseste peste 20 de ore anual, iar tu vei avea mai mult timp pentru tine si pentru familia ta.

Concursul incepe astazi, 12 noiembrie, iar castigatorul va fi anuntat pe 17 decembrie. La timp pentru a primi un minunat cadou de Craciun.
Mecanismul este simplu, si anume: toate comenzile de minim 150 lei plasate in perioada 12 noiembrie – 16 decembrie vor intra automat in cursa pentru castigarea premiului in valoare de 1.500 lei, masina de spalat vase Baumatic BDI632.

Masina Baumatic nu este orice masina de spalat vase, ci una creata special pentru a imbina armonios designul cu tehnologia avansata! Facuta sa economiseasca, sa protejeze mediul si sa te ajute sa castigi timp si energie, masina de spalat vase Baumatic nu are decat avantaje! Cel mai scurt program din cele cinci dureaza doar 30 minute, consuma aproximativ 12 litri la o spalare pentru cele 12 seturi de vase si ofera siguranta sporita prin sistemele anti-scurgere si anti-inundatie. Evident, face parte din clasa energetica A+.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 17 decembrie, castigatorului urmand sa ii fie expediata masina pana in Ajunul Craciunului, fie ca este din Bucuresti, fie ca este din alte localitati. Transportul premiului este asigurat de catre prietenii nostri de la Baumatic. In concurs va puteti inscrie doar daca aveti minim 18 ani si aveti domiciulul in Romania.