Cook it Right #2

Gabriela Simion, fosta participantă la MasterChef, continuă proiectul Cook it Right, programul de inițiere în bucătărie dedicat persoanelor interesate de un stil de viață sănătos.

Cook_it_Right#2

Gabrielei Simion i s-a alăturat Specialistul în Nutriție Alexandra Alexandru și împreună vor încerca să le arate cursanților calea către o viață sănătoasă. La Cook it Right, Gabriela le va prezenta cursanților cum să își prepare mâncarea rapid și sănătos din ingrediente proaspete, iar Alexandra îi va învăța ce ingrediente sunt sănătoase și cu ce pot fi ele combinate pentru a avea un regim alimentar corect.

Cursurile de gătit Cook it Right au o frecvență lunară, iar fiecare curs va avea cate zece participanți. Ele sunt dedicate persoanelor foarte ocupate, cu un job solicitant, dar interesate de un stil de viață sănătos.

Cel de-al doilea curs din seria Cook it Right va fi gazduita de Ceainaria ARTea, situată în Str. Amiral Vasile Urseanu, Nr.1, București.

Fiecare dintre cursanți va avea parte de un program interactiv, Gabriela și Alexandra încurajându-i să încerce singuri metodele prezentate. Pe parcursul cursului se vor găti variante de mic dejun, prânz și cină. Durata: aproximativ 2 ore cu o pauză de socializare, în care cursanții să se cunoasca mai bine.

La final cei înscriși primesc materiale printate cu:

  • rețetele realizate și metoda de preparare
  • rețete pentru o săptămâna întreagă
  • sfaturi generale de nutriție şi combinaţii alimentare optime
  • listă cu ingredientele sănătoase ce nu ar trebui să lipsească din bucătăria nimănui

Cursul se desfășoară într-un mediu relaxat, se servesc aperitive, vin, apă, cafea și multă bună dispoziție. Cei interesați se pot inscrie la rodica@unicornpr.ro sau 0751 011 104

Mai multe informații despre Gabriela Simion puteți găsi pe pagina sa de Facebook – https://www.facebook.com/gabrielasimionmasterchef