Cristi Pascu: ce tunsori si coafuri se poarta in 2016

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu declară că în anul 2016 se poartă tunsorile și coafurile îndrăznețe, atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților.

Cristi-Pascu-hairstylist Cristi-Pascu-tendinte-coafura-2016-2

Astfel, este deja un trend ca doamnele și domnișoarele să se tundă scurt și să adopte frizuri de inspirație masculină. “Vorbim de tunsori în forme geometrice, cu tentă minimalistă. În privința culorilor se poartă blondul gri, dar și nuanțe curajoase precum verdele, rozul, albastrul metalizat, turcoazul, roșul electric, movul.

Desigur, nu oricine are curajul sau își va permite să se tundă așa de scurt și să se vopsească în astfel de culori. Doamnele și domnișoarele care își vor păstra părul lung, îl vor putea aranja, pentru ocaziile speciale, tapându-l din plin și chiar adăugând meșe acolo unde este necesar, inspirându-ne din stilul rusesc. Pentru coafurile elegante se vor putea folosi diademe, coronițe, agrafe încrustate cu pietre prețioase”, spune hairstylistul.

tendinte 2016

În ceea ce privește moda masculină, se poartă stilul disconnected, mai exact, tuns foarte scurt lateral și la spate și lăsat lung în zona superioară a capului, așa cum poartă deja David Beckham și Justin Bieber. „Această tunsoare este cool și este recomandată mai ales bărbaților cu fața rotundă sau colțuroasă”, menționează Cristi Pascu.

David-Beckham

2016 va fi un an al tunsorilor și culorilor îndrăznețe în cazul bărbaților. Se poartă părul vopsit în gri metalizat, albastru electric, violet. “Se va purta încă barba, însă accentul va cădea de această dată asupra culorii părului și a modelelor desenate, cu mașina de tuns, pe zonele laterale și la ceafă: modele, simboluri sau cruci întoarse în stil neo-punk”, spune Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstyliști din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani.

Inițiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din Romania”, Cristi Pascu le oferă șansa celor talentați si pasionați de coafură să devină hairstyliști profesioniști, prin Academia de Coafură Cristi Pascu.