Crown Cheeseburger, o combinație inedită de pizza și cheeseburger de la Pizza Hut și Pizza Hut Delivery

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery lansează Crown Cheeseburger, o nouă combinație inedită de pizza și cheeseburger. Blatul special al noului sortiment de pizza este format dintr-o margine umplută cu mini burgeri delicioși și sos burger. În sezonul rece avem nevoie de mai multă energie și proteine pentru a face față efortului depus de organism la temperaturile scăzute, de aceea pizza regală, Crown Cheeseburger, este cea mai bună soluție pentru zilele răcoroase și serile petrecute împreună cu prietenii.

Crown Cheeseburger_Pizza Hut Delivery

„După cum v-a obișnuit deja, Pizza Hut îndrăznește să reinventeze aluatul și în această iarnă și vă oferă o nouă combinație unică, inovatoare, care aduce împreună prospețimea blaturilor Pizza Hut și gustul delicios al burgerilor. Crown Cheeseburger este un sortiment de pizza creat pentru a fi savurat împreună cu familia și prietenii în momentele de distracție, fie la restaurant, fie acasă”, a explicat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Crown Cheeseburger_Pizza Hut

Crown Cheeseburger oferă o experiență culinară ”demnă de un rege”, bazată pe rețeta originală ce include: carne de vită, ceapă roșie, castraveți murați, sos burger, Mozzarella, Cheddar, salată, felii de roșii și sos de muștar.

Pizza Crown Cheeseburger este disponibilă în restaurantele Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, în perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014. Pentru Pizza Hut Delivery puteți comanda online pe www.pizzahutdelivery.ro sau la numerele de telefon 021.210.10.10 și noul număr cu tarif normal în rețelele mobile *1010.