Cu noua pastă de dinţi Signal Sensitive Expert, redescoperi gusturile pe care le iubeşti!

Ştiaţi că 1 din 3 persoane suferă de sensibilitate dentară, manifestată prin apariţia durerii în urma consumului de alimente calde sau reci? 

Cu noua pastă de dinţi Signal Sensitive Expert, uiţi de grija sensibilităţii dentare şi redescoperi gusturile pe care le iubeşti! 

De ce este pasta de dinţi Signal Sensitive Expert unică?

Noua pastă de dinţi Signal Sensitive Expert combină, într-o formulă unică, minerale (hidroxiapatita) şi potasiu – ce pătrund în canalele dentinei asigurând ameliorarea în 30 de secunde* a durerii la cald şi rece – cu citrat de zinc pentru protecţia dinţilor sensibili, zi de zi.

Hidroxiapatita, un mineral regăsit în structura naturală a dinţilor, se depune în canalele expuse ale dentinei împiedicând stimulii termici – cald şi rece – să ajungă la nerv. Citratul de potasiu calmează durerea resimţită de terminaţiile nervoase reducând disconfortul la nivelul dinţilor. 
Citratul de zinc protejează gingiile şi reduce riscul de retracţie gingivală, una din cauzele principale ale sensibilităţii dentare. Fluorul protejează împotriva cariilor şi ajuta la repararea şi protecţia smaltului.

Signal Sensitive Expert este singura pasta de dinţi din România care combină într-o formulă unică aceste ingrediente!

Se recomandă utilizarea de 2 ori pe zi a pastei de dinţi Signal Sensitive Expert, împreună cu periuţa Signal Sensitive Expert Extra Soft ce acţionează delicat la nivelul gingiilor şi dinţilor sensibili graţie tehnologiei Micro Point. Perii conici şi moi facilitează o curăţare eficientă în zonele interdentare şi de-a lungul liniei gingivale. În plus, capacul de protecţie ajută la păstrarea în condiţii igienice a periuţei de dinţi în timpul călătorilor.

Sensibilitatea dinţilor îţi poate afecta modul de viaţă. Ţine durerea la distanţă şi savurează cu încredere alimentele preferate. 
Noua pastă de dinţi Signal Sensitive Expert special creată pentru dinţii sensibili, asigură ameliorarea rapidă a durerii provocate de alimente calde sau reci şi protecţie de durată împotriva sensibilităţii dentare.
Acum poţi încerca din nou, fără griji, gusturile pe care le iubeşti! 


Preţ recomandat:
Pasta de dinţi Signal Sensitive Expert: 16.23 RON
Periuţa de dinţi Signal Sensitive Expert Extra Soft: 16.23 RON
*Prin aplicare directă, masând cu degetul dintele sensibil pentru 30 de secunde.