Cu Terracotta Jolie Teint, Guerlain reinventeaza bronzul natural!

Pudra Terracotta de la Guerlain, produsul mitic mereu copiat dar niciodată egalat, deține secretul unei formule unice, transmis din generație în generație. Tenul pare mângâiat de soare și învăluit în particule ce îi redau luminozitatea visată.

O singură pudră compusă din două nuanțe complementare: o nuanță caldă, însorită, pentru un efect de bronz natural și radiant, și o umbră de culoare, roz sau caisă, pentru a personaliza și a scoate în evidență trăsăturile unice ale fiecărei femei.

TERRACOTTA_JOLI_TEINT_MANNEQUIN_2015(2)

Secretul ei? Pigmenți mai puțin intenși, ingrediente active ce hidratează tenul, designe ingenios alcătuit din 2 nuanțe pentru un finish perfect, rapid și de invidiat.  Pentru a prelungi momentul de plăcere și confort, Terracotta Jolie Teint te cucerește de la prima utilizare cu parfumul captivant care te duce cu gândul departe.

Simțul olfactiv se simte răsfățat datorită notelor de frezie, iris și florilor de portocal, însoțite de fațetele însorite și calde ale vaniliei și boabelor de tonka.

2015 TERRA GAMME BONNE MINE

 4 nunate delicate în aromnie cu tonul pielii tale!

Pentru blonde: Blondes Clair 00, Blondes Naturel 02

00-Clair_Light-Blondes

Pentru brunete: Brunettes Clair 01, Brunettes Naturel 03

 03-Naturel_Natural-Brunettes

Terracotta Sun Serum, este partenerul loial al tuturor femeilor care doresc să își hidrateze pielea, să stimuleze și să își prelungească bronzul pe tot parcursul verii și nu numai. Recipient însoțit de pipetă, asigură dozarea precisă a elixirului, magia începând cu primele raze ale soarelui care ne încălzește pielea.

TERR15-470A_W

Formulă exclusivă și concentrată, stimulează producția de melanină datorită ingredientelor naturale extrase din arborele roșcov, declanșând astfel procesul de bronzare naturală. Rezultatul: pielea se bronzează mai repede și durează mai mult timp.

 Tehnică de folosire: amestecă în palmă 2 picături de serum cu produsul de îngrijire pentru ten, și 4 picături de serum cu crema/laptele de corp, apoi aplică imediat.

*Terracotta Jolie Teint si Terracotta Sun Serum, se va lansa pe piata incepand cu data de 15 martie.

Pret aproximativ in magazine:

Pudra Terracotta Jolie Teint, 243 LEI

Terracotta Sun Serum 30 ml, 279 lei