Cum a fost la PR&Ad Fair 2012?

Ediţia cu numărul patru PR&Ad Fair a ajuns la final. Cele 25 de agenţii prezente la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti în zilele de 10 şi 11 mai, dar şi cele care nu au putut fi prezente au strâns un număr considerabil de CV-uri de la studenţi şi tineri pasionaţi de PR şi Advertising.

Totul a decurs aşa cum ne-am dorit. Studenţii si-au depus CV-urile şi au rezolvat provocarile la care au fost supuşi de agenţii. Colaje, dat cu zarul, completat chestionare şi multe alte activităţi de acest gen au avut loc la standurile expozanţilor. Reprezentanţii agenţiilor au răspuns la întrebări, au oferit sfaturi şi nu în ultimul rand au încercat să le explice studenţilor ce înseamnă să lucrezi în PR sau Advertising şi cum se desfăsoară o zi din viaţa lor.

În cadrul conferinţelor şi workshopurilor am învăţat cum să construim o campanie de PR, am aflat insight-uri din spatele campaniilor de Advertising şi am rezolvat brief-uri interesante.

Peste 300 de oameni ne-au fost alături în cele doua zile de eveniment cu CV-uri in brate şi emoţii în priviri. Sentimentul ca oferi cuiva posibilitatea de a “prinde startul în carieră” este de nedescris.

Ce a însemnat PR&Ad Fair 2012?

Multe agenţii, multă lume prezenţa la târg şi o echipa organizatoare care a muncit pentru fiecare detaliu şi care la sfârşit s-a bucurat de rezultatele orgnizării unui astfel de eveniment.

Ce înseamnă să organizezi PR&Ad Fair?

Organizarea PR&Ad Fair implică 6 luni de muncă, facturi astronomice la telefon, stres, agitaţie, atenţie la detalii, dar înseamnă şi prieteni, echipa, o experienta frumoasa şi sentimentul ca ai realizat ceva măreţ şi util pentru studenţi.