Cum ne eliberam de demoni? CARTE. DANS. JOC

Asociaţia “Arta nu muşcă” te invită duminică/ 13 mai/ 2012 , la evenimentul Carte, dans, joc, care va avea loc la Ceainăria Infinitea (Cotroceni, Str. Dr. Grigore Romniceanu, Nr.7).

Ȋncepând cu orele 12.30 va avea loc un workshop dedicat iubitorilor de carte şi ȋmpărtăşirii propriilor experiențe, într-un mediu relaxant, susținut de Alexandra Banu.

Workshop-ul pornește de la premisa: Citind, te diferențiezi de restul! și va lansa ȋntrebarea: Cum te ajută cărțile să te eliberezi interior?

Participanții sunt rugați să se prezinte cu o carte care le-a schimbat viața, viziunea sau modul de a se raporta la societate, ca punct de pornire pentru exercițiul de eliberare interioară.
Sunt vizate o serie de jocuri interactive, provocatoare, pe diverse teme (drame interioare, carieră, surse de motivație şi inspirație, petrecerea timpului liber) cu scopul de a ne cunoaşte și de a ne detensiona de energiile negative.

Cei care nu vor sa ia parte la workshop, sunt aşteptați cu drag ȋn frumoasa gradină cu iz de poveste, unde putem să povestim, să dăruim cărți și să construim jocuri alături de trainerul Cătălin Costea.

Ȋn a doua parte a zilei, ȋn grădina Ceainăriei, vor fi prezenți 3 dintre membrii trupei de muzică clasică-contemporană Black Rose (Alex Burca- pian, Adrian Flautistu-bass, Gabi Stănescu-vioară) care vor încânta publicul cu ritmuri relaxante.

Totodată, va fi prezent un cuplu pasional de tango, care va arăta, prin dans-trăiri sufleteşti, emoții şi cuvinte neverbalizate.

Dragos Samoil si Alice Cicovanu vor prezenta cateva notiuni introductive despre tango. „Tango-ul argentinian nu este numai un dans. Tangoul inseamna pentru noi fericire, body awareness, comunicare, cunoastere, personal development, expresivitate, arta, frumos, energie, pasiune, mister, dialog… Este o forma de „arta efemera” unica, irepetabila si mai ales vie”. Cei interesați vor putea, de asemenea, sa ia parte la o inițiere in realizarea pașilor de baza.

Taxa de participare: 10 lei (răsplăta ȋn cărți şi d-ale inimii).
Accesul se face pe bază de înscriere la adresa: loredana.munteanu@artanumusca.ro

Obiectivul principal al Asociației Arta nu muşcă este acela de a stârni apetitul artistic al bucureştenilor şi atragerea lor către astfel de evenimente, desfăşurate într-o manieră modernă şi creativă.

Ceainaria Infinitea se afla in Cotroceni, Str. Dr. Grigore Romniceanu, nr.7