Cum să alegi pantofii în funcție de ținută?

O pereche de pantofi îți poate schimba în totalitate lookul. De aceea este foarte important să identifici care sunt pantofii adecvati pentru fiecare ținută, în funcție de imginea pe care vrei să o proiectezi. Poate nu toate femeile sunt inzestrate cu un simt estetic foarte bine dezvoltat, dar cu câteva informații de bază și exercițiu, pe parcurs, orice persoană va reuși să deprindă arta accesorizării ținutelor.

“Tocmai pentru că hainele și stilul vestimentar oferă multe detalii despre personalitatea unui om, ne alegem articolele vestimentare și în funcție de ceea ce vrem să transmitem celorlalți și de starea de spirit pe care o avem”, ne asigură stilistul Crisa Kyra.

 Iată câteva recomandări Thea Visconti pentru primavara aceasta:

Ținuta office

În ultimii ani aceste ținute bazate pe culori închise au devenit tot mai sobre.Tocmai de aceea este bine  să le porți împreună cu accesorii care să rupă monotonia cum ar fi o pereche de pantofi cu toc mediu, comozi, colorați în tonuri puternice, contrastante sau chiar ton pe ton, dar în nuanțe vii.

În 2013 mai mult ca în anii trecuți, vârful ascuțit revine să dea eleganță chiar și ținutei de zi.

Ținuta casual

Aici putem vorbi de motive florale, romantice, de fundițe și multă culoare. Ține cont că întotdeauna va fi mult mai ușor să combini culorile neutre cu culori vii, dar asta nu însemnă că nu trebuie să îndrăznești și să mizezi pe o pată de culoare în outfit-ul pe care ți-l alegi.

 “Chiar și la o ținută casual, în mall, la o plimbare sau la un ceai cu prietenii, puteți ieși din anonimat purtând acești pantofi colorați de la Thea Visconti, care cu siguranță vor atrage atenția tuturor”, afirma stilistul Crisa Kyra.

 

 Ținuta de petrecere

La petreceri ne dorim să strălucim, dar să ne simțim și comod. Avem libertatea de a ne juca cu platforme, tocuri, elemente de design. Crisa Kyra ne asigură că “dacă accesorizăm o salopetă neagră cu spatele gol la o astfel de pereche de pantofi, cu siguranță vom atrage atenția”.

O altă variantă sexy și chic, pe care stilistul Crisa Kyra  mizează la o ținută de petrecere ar fi acești pantofi negri Thea Visconti, combinați cu o cămașă și un pantalon scurt.

 

Thea Visconti – producător de încălțăminte

Thea Visconti și-a lansat de curând noua colecție de pantofi primăvară-vară 2013, o colecție adresată femeilor care debordează de eleganță și unicitate.

Produsele prezentate în articol pot fi achiziționate de pe site-ul www.viscontionline.ro

Brandul Thea Visconti s-a impus încă din 1995 pe piața românească, dar și  în țări precum Franța, Anglia, Norvegia, Grecia, Belgia și Ungaria, prin confecționarea pantofilor exclusiv din piele naturală.