Cum să îți începi propria afacere cu… limuzine?

Te-ai gândit vreodată să iţi faci propria ta afacere? Ai permis de conducere şi nu ştii cum te poate ajuta? Noi îţi venim în ajutor cu o idee care te va încȃnta pe deplin. Deţinerea şi operarea unei afaceri cu limuzine îţi oferă libertatea de călătorie şi un potenţial venit decent.

În timp ce economia merge în sus şi în jos, firmele ce au limuzine de închiriat sunt oarecum imune la climatul economic. Clienţii vor avea întotdeauna nevoie de maşini pentru transport sau pentru ocazii speciale. Importantă este luarea măsurilor potrivite în ordinea corectă, care te poate ajuta să îți asiguri afacerea.

Instrucţiuni

Conducerea unei limuzine poate semăna cu modul în care conduci o maşină obișnuită. Diferă lungimea şi alte tehnologii introduse, plus alte diferenţe pe care vei avea nevoie să le înveţi. Nu ai nevoie de un permis de conducere special pentru a conduce o limuzină, îți trebuie permisul de categoria B.

Invaţă! Participă la un seminar de specialitate. După terminarea cursurilor depune o cerere pentru a lucra la una dintre unităţile care funcţionează în acest domeniu. Dupa ce câştigi experiență cu ei, aplică pentru ocuparea postului, la o firmă care prestează servicii în trasportul cu limuzina. După o vreme poți încerca să îți faci tu propria firmă!

 

Câștigă experiență! Vorbește cu oamenii ce au deja aceasta afacere şi cere-le sfaturi. Întreabă-i cum au pornit şi ce probleme au întâmpinat pe parcurs sau te poţi informa pe internet despre costul maşinilor etc.

Verifică concurenţa şi vino cu idei noi! Poţi să te gândești la ce băuturi să pui în mașină, ce culoare nonconformistă poate avea şi asa mai departe. Dacă vii cu ceva nou, cu siguranţa vei atrage clienţi.

Fă publicitate afacerii tale! Apelează la un serviciu de anunţuri. Accesează pagini web care sunt specializate în anunţuri de afaceri cu limuzine. Participă la evenimente de networking! Poți distribui și fluturaşi sau cărţi de vizită personalizate.

Apelează la prieteni! Urmează să se căsătorească cineva? Sau ai în familie un majorat?Sugerează-le ideea închirierii unei limuzine. Poţi fi chiar tu soferul!

Succes!

Mara Marushkl