Cum să păstrezi o relaţie la distanţă? (Partea 1)

De cele mai multe ori, cuplurile au probleme atunci când încearcă să aibă  relaţie la distanţă, dar atunci când fiecare membru vede un viitor împreună cu partenerul, orice alte probleme devin insignifiante.

Cădeţi de acord asupra nivelului de angajament pe care îl aveţi!

De cele mai multe ori, cuplurile care au o relaţie la distanţă sunt constiente ca aceasta implică un risc mare, dar şi mult sacrificiu. Tocmai de aceea, înainte de a te implica într-o relaţie la distanţă, sunt câteva lucruri care trebuie stabilite. Primul lucru care trebuie stabilit este dacă sunteţi amândoi fideli partenerului, sau dacă vă mai puteţi vedea şi cu altcineva. Nu îţi asuma că relaţia voastră decurge într-unul din feluri, dacă tu nici măcar nu ai vorbit cu partenerul despre asta.

Nu ţineţi secrete unul faţă de celălalt!

Onestitatea este un parametru în fiecare relaţia, mai ales în cele la distanţă. Este foarte important ca fiecare dintre voi să fie sincer, mai ales în ceea ce priveşte lucrurile de care nu sunteţi siguri. Mai mult decât atât, dezvăluirea lucrurilor care vă frământă poate ajuta şi la îmbunătăţirea relaţiei, precum şi un grad mai mare de sensibilitate a partenerului.

Făceţi-le surprize partenerilor!

Vizitaţi-vă partenerul când acesta nu se aşteaptă, pentru că acestea sunt cele mai bune cadouri pe care i le puteţi oferi.

Programaţi-vă comunicarea zilnică!

Împărtăşirea experienţei fiecăruia din viaţa de zi cu zi ajută o relaţie să devină puternică i să reziste încercărilor. Având în vedere câte mijloace de comunicare există în preyent, nu există nicio scuză să nu vorbiţi zilnic cu partenerul. Şi da, ne referim la fiecare zi, pentru că şi în situaţia în care aţi locui în acelaşi oraş sau aceeaşi casă, aţi vorbi la fel de des.

Folosiţi distanţa pentru a vă stimula mental şi sexual!

Faptul că nu dormiţi în acelaşi pat, nu înseamnă că trebuie să discutaţi numaisubiecteă seci. Învaţă cum să vorbeşti murdar la telefon sau prin sms cu partenerul. Dar nu este nevoie să dai nici prea multe detalii, ci doar fă-l pe partenerul tău să se întrebe dacă eşti îmbrăcată sau nu.

Sursă foto: ivillage.com