Cum să redai fermitatea pielii după o cură de slăbire drastică

Vedetele de pretutindeni sunt cunoscute pentru abilitatea pe au dezvoltat-o în a-şi ascunde cât mai bine vârsta, urmând fie diete draconice prin care îşi împing organismul şi sănătatea la limită, fie efectuând tratamente care mai de care mai costisitoare şi mai ciudate. Ce facem în schimb după ce slăbim, pentru a tonifia pielea şi a o întinde, astfel încât să nu rămânem cu un exces de piele flască? Apelăm la tehnologia ultramodernă care a ajuns de peste hotare şi în România prin aparatul EndyMed.

Actriţă Demi Moore este una dintre vedetele care a apelat în cele din urmă la bisturiu pentru a-şi remodela tenul şi a recunoscut că a încercat cele mai bizare tratamente – precum cel cu lipitori – pentru a-i conferi pielii vitalitatea de altădată. Acum însă, secretul ei este un procedeu revoluţionar şi sigur cu rezultate de la prima utilizare. Pentru a arăta cât mai bine, sfatul nostru este să evitaţi pe cât posibil metodele neconvenţionale precum lipitorile sau veninul de şarpe, pentru că medicii esteticieni au adus şi pe piaţa din România EndyMed, noul aparat preferat al vedetelor de pretutindeni.

Ce este EndyMed?


EndyMed este unul dintre cele mai noi aparate de remodelare corporală din estetică ce foloseşte căldura în tratarea problemelor tenului său redefinirea siluetei. Aparatul utilizează tehnologia 3DEEP, una dintre cele mai inovatoare tehnici, bazată pe căldura intensă pentru remodelarea colagenului – arma cheie împotriva vergeturilor, pielii lăsate, ridurilor sau acneei.
Aparatul este acum disponibil și în România prin intermediul distribuitorului See.Try.Buy Company, iar ședințele se pot realiza la FAZZADA, Clinica Laser de Reîntinerire şi la clinica dl. Prof. Ioan Nedelcu.
Procedura garantează lipsa durerii şi a apariţiei efectelor secundare, nu lezează pielea şi este utilă persoanelor care vor să-şi tonifieze pielea şi să îi redea aspectul revitalizant.

AICI un filmuleţ demonstrativ.

„3DEEP® este o tehnologie sofisticată, care mă încântă cel mai mult dintre echipamentele pentru remodelarea colagenului recent achiziţionate de clinica noastră. Şi-a dovedit cu adevărat eficacitatea la pacienţi cu diverse nevoi legate de remodelarea facială şi corporală a colagenului. Ingeniozitatea tehnologiei 3DEEP®, pe care o găsesc remarcabilă, ne este un instrument deosebit de util în tratatarea pacienţilor cu riduri, laxitate tegumentară în diferite zone sau celulită”, a explicat Prof. Dr. Ioan Nedelcu.

EndyMed tratează în parte fiecare zonă cu probleme

Cel mai important pas este localizarea zonelor cu probleme, urmat de efectuarea unor măsurători pentru a se stabili exact tipul şi grosimea pielii fiecărui pacient.

Principiul de funcţionare al aparatului se bazează pe folosirea căldurii intense ce stimulează şi, totodată, remodelează producţia de colagen, fapt ce duce la întinerirea aspectului pielii şi la înlocuirea substanţei lipsă din vergeturi sau cicatrici lăsate de apariţia acneei.

Din cauza existenţei mai multor zone cu probleme ale pielii şi datorită dorinţei medicilor de a crea un aparat care să rezolve cât mai multe dintre aceastea, specialiştii au dotat aparatul cu încă patru capete care pot fi schimbate pentru a se obţine performante maxime.

Aparatul a fost proiectat astfel încât să accelereze procesul de topire a celulor grase care duc la apariţia celulitei, vindecarea cicatricilor lăsate de acnee, subţirea copaselor, modelarea şi reducerea circumferinţei taliei, tratarea ridurilor sau efectuarea unor proceduri de microabraziune pentru tratarea petelor de pe faţă şi corp.

Rezultate imediate şi de lungă durată

Un alt avantaj al aparatului EndyMed consta în faptul că nu necesită perioada de recuperare după efectuarea procedurilor, spre deosebire de alte proceduri, iar rezultatele se pot vedea încă de la prima şedinţă.

Pentru rezultate cât mai bune şi rapide, specialiştii recomadă ca protocolul de utilizare să fie de patru şedinţe la interval de o săptămână, urmând ca apoi şedinţele să se repede de două ori la interval de două săptămâni, după care se face o pauză.

Preţul unei şedinţe este cuprins între 100-300 euro pentru zonele facială şi între 200-600 euro pentru zonele corporale: abdomen, fese etc.

Tratamentul este disponibil în cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reîntinerire, singurul centru de estetică medicală ce reuneşte toate laserele de top la nivel modial aflate în portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical, diferenţiându-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienţi, poziţionarea ca şi centru de excelentă în proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar şi Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienţii lor şi a-i trata în cadrul clinicii FAZZADA.

Website: http://fazzada.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/FAZZADA.Clinica.Laser.de.Reintinerire