Cum să te simți delicată, protejată și fresh pe toată durata zilei

Tratamentele tradiționale precum utilizarea în exces a apei și a antibioticelor, agenții de curățare alcalini sau care conțin săpun, dietele necorespunzătoare, modificarea secreției hormonale (ciclu menstrual, sarcină, menopauză) pot afecta microflora vaginală, generând dezechilibre grave ale pH-ului, iritații și pierderea proprietǎţiilor de protecție naturală ale sistemului genital.

Lady Health sunt cele mai noi produse dedicate igienei intime feminine, lansate pe piață de compania Ropharma. Gama cuprinde produse de ultimă generație a căror eficiență este clinic  demonstrată, studiile demonstrând o toleranță perfectă pentru pielea sensibilă din zona intimă.

Fabricate din ingrediente naturale, produsele Lady Health au la bază conceptul de apărare cu ajutorul biotehnologiei, ce folosește filratul de iaurt probiotic obținut prin extragerea componentelor bioactive din laptele fermentat. Proprietǎţiile ingredientelor ajută la echilibrea pH-ul florei vaginale, reduc mirosurile neplăcute și protejează zona intimă de infecții.

Senzaţie de prospeţime şi protecţie pe toatǎ durata zilei

Lady Health introduce pe piață din România conceptul de apărare cu probiotice. Prin utilizarea filtratului de iaurt probiotic (TS-2L), formula fără săpun a gamei de produse Lady Health echilibrează ph-ul  florei vaginale, reduce cu delicatețe mirosul neplăcut și protejează zona intimă a femeii. Principalele componente ale produselor sunt aminoacizii, acidul L-lactic și componente antibacteriene, cum ar fi probiotein și bacteoricine

Probioticele oferă o soluție terapeutică naturală pentru îngrijirea și protejarea cu delicatețe a zonei intime a femeii prin reechilibrarea pH-ului florei vaginale și redarea stării de bine pe toată durata zilei. Probioticele ingerate sau aplicate local au menirea de a reface echilibrul natural al organismului și de a întări sistemul imunitar.

Gama Lady Health este alcătuită din patru produse distincte: Feminine Cleaning Gel, Feminine Intimate Serum, Cleansing Mousse și Feminine Mist a căror ingredinete au ca efect menținerea și refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea creșterii microorganismelor patogene și întreținerea mediului acid (ph optim în jurul valori de 4.0) pentru un epiteliu sănătos al mucoasei vaginale.

Feminine Cleaning Gel €“ este un gel destinat igienei intime externe (ph-ul optim 4.0) reface și menține echilibrul florei vaginale după tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Totodată acesta sigură menținerea acidului optim, previne și reduce riscul infecțiilor vaginale, elimină mirosurile neplăcute și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale.

Componentul activ este iaurtul filtrat (TS a€2L), care conține acid lactic natural, factori antimicrobieni, aminoacizi, compexul vitamina B și un hidratant natural.

Este recomandată folosirea unui aplicator pe noapte timp de 5-7 nopți consecutive. Prețul recomandat ptr un un flacon de 7ml (gel) X 7 buc este de 78.1 ron.

Feminine Intimate Serum este un ser folosit pentru igiena intimă externă, cu un ph de 5.0. Folosit regulat acesta are efect antibacterial și de protecție împotriva infecțiilor. Este hidratant având proprietăți de hrănire și regenerare a țesutului epitelial și contribuie la îmbunătățirea vieții sexuale.

Ingredientele active din componență sunt iaurtul filtrat (TS-2L), acidul hialuronic, extract de rădăcină de dud (Morus Bombycis), extract de struguri (Vitis Vinifera), extract de rădăcină de gura lupului (Scutellaria Baicalensis), și extract de Saxifragă Sarmentosa plantă originală din China. Produsul este recomandat în depigmentarea și hrănirea pielii din zona intimă. Prețul recomandat este de 45 ron.

 

Cleansing Mousse – este dedicat igienei intime externe (ph 4.5) și are în compoziție iaurt filtrate, suc din Frunze de aloe vera și extract de arbore de ceai.

 Este recomandat în curățarea zonei intime, având ca efect refacerea florei vaginale, menținerea mediului acid optim, prevenirea pururitul și vaginitei, fiind un agent natural de curățare. Extractului de Aole Vera combate inflamațiile și stimulează metabolismul pielii făcând-o mult mai elastică și hidratata. Produsul poate fi utilizat zilnic, chiar și în perioada ciclului menstrual și a perioadei pre și postnatale. Prețul recomandat este de 49.6 ron.

Feminine Mist – este un spray destinat utilizării zilnice ce controlează și menține prospețimea în zona intimă. Din componență fac parte ingrediente precum glicerină și acidul hialuronic, care hidratează pielea lăsând-o moale elastică și delicată. Prețul   recomandat este de 37.9 ron.

Include în ritualul tău de înfrumusețare produsele Lady Health, concepute special pentru a-ți oferi confortul și prospețimea de care ai nevoie în orice situație și te vei simți mai sigură pe tine.