Cum să te simţi mai bine cu mai mult păr în cap

Azi vă scriu o reţetă. Nu am făcut asta niciodata, dar se pare că sunt în posesia unui mix de tincturi şi extracte care ajută la regenerarea părului şi implicit la reducerea căderii părului.

Nu aş fi făcut asta, dacă în ultimul timp, toţi prietenii nu m-ar fi bătut la cap să le-o dau. Şi ca pe viitor să scap, să le pot spune: ” o găseşti pe site”, am treabă. Asta fac acum… scap de o bătaie de cap şi ajut şi pe cei care au această problemă.

Ah, de reţinut: la mine şi celor cărora le-am împărtăşit-o, la fel si in cazul celor care mi-au recomandat-o, a funcţionat din plin.

Sursa foto: kristiriley.com

Prin urmare, se amestecă câte o linguriţă de extract de mesteacăn, cu una de extract de tei argintiu, cu tincture de ardei iute, cu tincture de brusture şi extract de urzică şi se tamponează cu “poţiunea” astfel obţinută rădăcinile de păr.

Se lăsă o jumătate de oră (eu am şi dormit peste noapte cu ea în cap, sfat pentru doamne: faceţi-vă un turban dintr-o eşarfă ca să nu pătaţi pernă, dar în acelaşi timp să arătaţi sexi). Se foloseşte o dată pe săptămână sau când îţi aduci aminte.

 

Baftă!