Cum vor femeile să fie sărutate?

Este foarte important ca bărbaţii să ştie cum vor femeile să fie sărutate. Dacă o femeie urăşte cum a fost sărutată, fie va căuta în altă parte, fie îi va arăta respectivului cum să o sărute. Şi cu toţii ştim că bărbaţii urăsc să fie învăţaţi să facă ceva. Ei cred că le ştiu pe toate. Iată totuşi câteva ponturi pentru bărbaţi:

O femeie doreşte să fie sărutată ca şi cum nu te poţi sătura de ea. Dorinţa de a fi sărutată ar trebui să o facă să se apropie tot mai mult şi mai mult de tine. Dacă totul decurge cum trebuie, ea va începe să tânjească după corpul tău. Când simţi că se mişcă, nu renunţa! Continuă până vei simţi că se topeşte de dorinţă.

Trage-o înspre tine plasându-ţi mâinile pe talia ei.  Uşor, atinge buzele tale de ale ei şi apasă. Sărut-o uşor la început, apoi creşte presiunea pe măsură ce simţi că devine din ce în ce mai energică.

O femeie vrea să îţi simtă pasiunea. Uită-te în ochii ei şi fixează-i privirea. Mişcă-te spre ea. Spune-i ceva drăguţ. Dă-i voie să îţi simtă pasiunea.

Fă-o în particular. Una dintre greşelile multor bărbaţi este încercarea unui sărut într-o situaţie nepotrivită. Fiecare femeie vrea să se simtă specială, aşă că preferă să împartă momentul cu tine şi doar cu tine. Ia-o într-un loc retras, sau dacă ieşiţi împreună, într-o locaţie mai ferită de aglomeraţie. Multor femei nu le place să fie sărutate pasional în public.

Să ştii când să te retragi. Un prim sărut ar trebui să fie ca o mostră a săruturilor ce vor urma. Nu lăsa un prim sărut să dureze ore întregi şi nu încerca să transmiţi toate sentimentele tale printr-un singur sărut. Nu alerga după medalii de aur de la primul sau al doilea sărut! Arată-i că deţii controlul şi fii primul care încetineşte. O vei lăsa să fiarbă de nerăbdare după următorul sărut!

Condimendează treburile. Odată ce primul contact a fost realizat, condimentează lucrurile cu puţină diversitate. Transformă săruturile scurte, soft, în săruturi mai lungi şi apoi întoarce-te la cele scurte şi tot aşa. Probabil ştiţi că femeilor le place să fie “amăgite”.

Nu le daţi totul din prima! Ştim că vă plac săruturile umede dar nu veniţi prea in forţă.  Asiguraţi-vă că mai şi respiraţi după câteva săruturi.

Explorează-i corpul. Ok, dacă ai ajuns în punctul în care vrei să încingi lucrurile, sărut-o pe gât şi apoi urcă spre lobul urechii. Să nu fii surprins dacă va începe să respire greu.

Dacă ai terminat cu sărutul, pentru un moment te poţi uita în ochii ei şi să te bucuri sentimentele pe care tocmai le-aţi trăit. Arată-i că ţi-a plăcut zâmbindu-i, ţinând-o de mână sau spunându-i cât de bine sărută.

 Andreea Nicoleta Alistar

Surse foto:

couplethingsblog.wordpress.com

meh.ro