''Curios din nastere'' by Frantz Adrian Diaconescu

The Story” are o poveste diferita de spus, una nascuta dintr-un vis. E vorba despre “Curios din nastere”, povestea incheierii unui prim sezon al acestui show de divertisment.

Curios din nastere” este o emisiune saptamanala, in care Frantz incearca sa-si raspunda la intrebari existentiale, impreuna cu invitatii sai speciali. Oare de unde pleaca razboiul sexelor? Nunta la romani, isi are secretele ei? Parul feminin in plus, chiar este… in plus? Exista viata dupa… parcangiii ce-ti sar in ajutor, atunci cand ajungi prin centru cu masina? Ai nevoie de un iubit? Alinti? Nu alinti? Sigur n-o spui, doar asa…? Shoppingul ne face farmece?

Printre invitatii primului sezon, au fost: Alb Negru, Alexandra Ungureanu, Akcent, Raluka, Sore, Stefan Musca, Radio Killer, Dj Wanda, Cabron, Matteo, Anda Adam, Brighi, Corina, Razvan Ciobanu, Blaxy Girls, Mihai Ristea, Misha Twain, F-Charm, Jimmy Dub, Andrei Leonte, Raluca Benavides, Alinka, Andreea Banica, Giulia, Tibi Scobiola, Narcotic Sound & Christian D., Konstantin/ Crush, Xonia, Cristina/ Trupa ABCD (Ex- Impact), Lavinia Gogu (beauty editor Elle), Adina Necula (beauty editor), doctorul Cristian Andrei, etc.

Fiecare episod a scos la iveala noi ipoteze, noi viziuni, diferite noi unghiuri din care am privit temele abordate. Cu fiecare nou episod am reusit impreuna sa gasim noi raspunsuri, in incercarea de a mai descoperi viata inca putin. Si stim cu totii ca e intotdeauna fascinant cand facem asta. Iar viata este pasiune, viata e joaca… viata e iubire. Prin toate astea, Frantz isi scrie emisiunea, o prezinta, ii face muzica si o produce.

Provocarile sunt cele care ne cheama pe nume, atunci cand voci interioare ne soptesc noi idealuri de atins, ne indruma catre noi varfuri de cucerit. Provocarile ne ambitioneaza sa ne depasim conditia, sa devenim mai buni si sa urcam mai sus, tot mai sus. Cred ca o viata fara provocari este una lipsita de culoare, lipsita de sens. Mai cred că adevăratele provocări pleacă din interiorul nostru, din adancul sufletului. Nu cred ca provocarile ne aleg pe noi, noi le alegem pe ele. Provocarea mea a fost sa descopar viata in felul meu, prin ochii mei. Si intr-o zi am reusit sa produc un show de divertisment care sa ridice altfel de intrebari, intrebari ce reflecta viziunea mea asupra vietii.

S-a incheiat un prim sezon, prin care am reusit sa punem impreuna bazele proiectului “Curios din nastere”. E doar inceputul. Vom reveni in sezonul doi mai puternici, cu mai multe lectii invatate. Viata este minunata. Si fiecare dintre voi.