Cursuri de calificare in vinuri WSET Level 3

The London Street Atelier oferă cursuri acreditate WSET (The Wine and Spirit Education Trust) Level 3, cursuri de calificare în lumea vinurilor și a spirtoaselor din 27 iunie 2016, în București

Începând cu 27 iunie 2016, The London Street Atelier va oferi cursurile WSET Level 3, cursuri acreditate de calificare în domeniul vinurilor și a spirtoaselor alături de unul dintre cei mai buni profesori și autori din lumea vinului, Godfrey Spence, din Londra . Acest curs este adresat tuturor persoanelor interesate de lumea vinurilor și spirtoaselor, profesioniștilor din industria horeca (F&B, manageri de achiziții, manageri de vânzări, somelieri la nivel internațional) dar și blogerii de wine & food.

Cursul WSET Level 3 Award in Wine & Spirits (curs de 5 zile – 895 Eur) este alcătuit din 50% teorie și 50% degustare, iar prin cele 90 de vinuri de degustat, studenții vor invăta să identifice stilul și calitatea produsului. Toate vinurile fiind achiziționate din Franța și Marea Britanie, de la furnizori de specialitate. Cursurile se vor încheia cu un examen teoretic și un Blind Tasting, ce va fi corectat la sediul WSET din Londra. Acest curs va acoperi informații despre viticultură și vinificație, o analiză detaliată despre principalele soiuri de vinuri și spirtoase din lumea nouă și veche.

The London Street Atelier deasemenea oferă WSET Level 1 Award in Wines (curs de 1 zi- 145 Euro) și WSET Level 2 Award in Wines and Spirits ( curs de 2,5 zile- 345de euro). Aceste cursuri sunt predate de Frédéric Vigroux, somelier și profesor calificat WSET. Cursurile au loc în incinta școlii noastre de vinuri, situată pe Strada Puțul lui Zamfir Nr 15, zona Dorobanți.

WSET este liderul mondial pe piața de vinuri și are o experientă de peste 40 de ani in ceea ce privește educația consumatorilor și comercianților de vinuri, cu peste 61 de mii de cursanți în 2014, care au studiat în 600 de centre, deschise în 66 de tări. Cursurile sunt predate în 19 limbi.

Godfrey Spence este unul dintre cei mai populari profesori calificați în vinuri și are o experiență de peste 20 de ani în predarea cursurilor WSET pană la și inclusiv cursurilor de WSET Diploma. El a predat cursuri WSET în toată Europa și Asia, și probabil a avut mai mulți candidați decât aproape orice alt profesor WSET, fiind lector full-time la WSET timp de mai mulți ani. Subiectele de specialitate ale lui Godfrey sunt vinurile și băuturile spirtoase fortificate.

El este, de asemenea, autorul cărții „The Port Wine Companion”, descris de Bruce Guimaraens (fost director al lui Taylor și Fonseca), ca fiind „cartea absolută despre Port”. Acesta a fost tradus în nouă limbi și a fost nominalizat pentru premiul Prix Lanson. Godfrey de asemenea a scris „The White Wine Companion” plus o nouă carte „Teach Yourself Wine Tasting”. El este frecvent ales membru juriu la concursuri internaționale de vinuri.

Pentru mai multe detalii despre aceste cursuri vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de mail: enquiries@thelondonstreetatelier.com

sau accesănd pagina http://thelondonstreetatelier.com/wine-school/wset

Pentru a afla mai multe informaţii despre WSET, puteţi vizita: http://www.wsetglobal.com