Nunta de vis a Danei Rogoz

Dana Rogoz s-a căsătorit, sâmbătă, cu Radu Dragomir. Cununia religioasă de la Palatul Mogoşoaia a fost urmată de o petrecere la care au luat parte familiile şi prietenii celor doi, dar şi numeroase vedete.

Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au cununat religios la Palatul Mogoşoaia, iar nunta lor a fost exact aşa cum şi-au dorit.

„Sunt foarte fericită!, a exclamat emotionată mireasa chiar la începutul serii. Totul este exact aşa cum am visat, exact aşa cum mi-am imaginat că o să fie la nunta mea! Sunt foarte fericită!”.

Cortul alb amenajat pe o pajişte imensă a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande, precum şi rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire. Multe dintre decoraţiuni au fost confecţionate de Dana însăşi care a ţinut ca totul să fie cât mai personalizat posibil. Culorile serii au fost verde deschis, lila lavandă şi ivoire. Bufetul de dulciuri a impresionat prin brioşe şi biscuiţi care nu au ieşit nici ele din tonul general. Totul în jur a lăsat impresia de vis, de reverie şi delicateţe, iar melodiile care au răsunat pe pajiştea de la Palatul Mogoşoaia au fost alese după placul invitaţilor.

Rochiţa purtată de Dana în ziua nunţii sale a fost o creaţie Parlor by Veronica Zaharia şi a fost potrivită atât cu personalitatea şi sufletul Danei, dar şi cu locul şi atmosfera de la nunta ei. Buchetul a fost la fel de simplu şi frumos, iar în păr Dana a purtat, aşa cum a promis, o mică bijuterie vintage.

Adela Popescu şi Laura Cosoi, împreună cu alte trei prietene foarte bune ale Danei au fost cele cinci domnişoare de onoare care i-au fost alături Danei în această zi şi care au îmbrăcat la rândul lor rochii diafane, în culoarea lavandei. Pe cap, au avut împletite coroniţe din floare de museţel.

Dana şi Radu şi-au făcut apariţia la cortul alb la €œbordul unei biciclete roşii, cu două locuri, la care au pedalat atât mirele, cât şi mireasa. Prezenţa lor a fost primită cu strigăte de bucurie şi aplauze.

Sursa: danarogoz.onemagazine.ro; mediafax.ro