Vedetele s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa

În premieră pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica “Gucci Day” in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, în prezența invitaților speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.

 

Aproximativ 50 de persoane, clienţi şi colaboratori, s-au strâns joi seară în magazinul Optik Gallery din Jolie Ville Baneasa pentru a sărbători împreună deschiderea magazinului de lux precum si prezentarea colectiei complete de ochelari Gucci.

Acest eveniment a fost adresat persoanelor care se regăsesc într-un stil modern, exclusivist, accesul la cocktail făcându-se pe baza de invitație. Participanții au avut ocazia să vizioneze în premieră în Bucuresti colectia completa 2017-2018 a brandului exclusivist Gucci pentru rame de vedere si ochelari de soare.

În cadrul evenimentului au fost prezentate peste 900 de piese din colectia Gucci precum și piese în ediție limitată: Lady Gaga si Forever Hollywood. Gucci este lider de lux și de modă în cea mai înaltă categorie de ochelari, râvnit în întreaga lume. Eclectic, romantic și contemporan,

Gucci redefinește luxul secolului 21

„Ochelarii nu mai sunt un dispozitiv medical, sunt un accesoriu definitoriu pentru ţinută. Brandul Gucci este trendsetterul mondial, locul 1 în lume pentru tot ce înseamnă segmentul de accesorii fashion. Azi descoperim aici tot ce înseamnă rame şi ochelari de soare colecţia 2018.

Este un lucru îmbucurător pentru locuitorii din zona Baneasaca nu mai este nevoie sa mergi la Milano ca sa poti viziona o colectie completa Gucci, le poti vedea aproape de casa ta si mai ales poti avea acces si achizitiona noile colectii la fel ca si italienii sau alte nationalitati iubitoare de fashion”, ne-a declarat Cristina Dubinciuc, General Manager Optik Gallery, Jolie Ville Baneasa.

Sarpele “Guccifer” a iesit la promenada in magazinul din Jollie Ville

Pentru a atrage atenţia asupra brandului, în vitrina Optik Gallery a fost amplasat un acvariu cu un şarpe piton, simbolul colecţiei Gucci

Garden. Imaginile vorbesc de la sine.

Pe lângă faptul că beneficiază de ochelari de calitate şi lentile pe măsură, în magazinul Optik Gallery clienţii sunt consiliaţi cu privire la nevoile lor, fie că este vorba despre lentile de contact sau ochelari cu lentile progressive sau lentil monofocale. Încercăm permanent să ne dezvoltăm, să ne instruim, pentru a oferi cele mai bune soluţii de vedere pentru pacienţii şi clienţii noştri. Şi mărcile de ochelari sunt variate, de la modele mai simple: E’block, Puma sau RayBan, dar de foarte bună calitate, până la cele de lux: Gucci, Bottega Veneta, Pomellato, Alexander McQueen, Saint Laurent, Silhouette, Dolce&Gabbana si in curand si Cartier.

Evenimentul de joi seară a fost unul încărcat de emoţii şi a marcat un moment important în existenţa Optik Gallery, compania avand in plan deschiderea unui nou magazin in zona 1 Mai la sfarsitul anului 2018.