Danone lanseaza brandul de iaurturi OIKOS – un snack gustos si sanatos

Ești mereu în mișcare, faci slalom între casă, job, scoala copiilor, sală și ședințele de shopping? Între atâtea activități, apuci gustări la repezeală fără să te gândești cât de sănătos mănânci? Danone îți propune noile iaurturi OIKOS. Inspirat de rețetele grecești, OIKOS are un conținut ridicat de proteine, de 5,4%, și doar 2,2% grăsimi, fiind astfel dens, gustos și sățios, dar în același timp ușor și sănătos. ”OIKOS” pentru greci înseamnă acasă. Când savurezi un iaurt OIKOS regăsești starea de bine, de relaxare pe care ți-o dă casa ta, sentimentul de „acasă”, oriunde ai fi.

Anca Stroe_Director de Marketing Danone - resized

Noile iaurturi OIKOS sunt disponibile în trei variante de produs, pe pat de fructe: cu capșune, kiwi sau piersici.

Noi ne ascultăm consumatorii și pornim mereu de la ceea ce ne spun că își doresc; așa am conceput și OIKOS ca gustare sănătoasă, consistentă, sățioasă, cu o textură cremoasă. OIKOS e o experiență desăvârșită a gustului, care trezește și ceva din sentimentul de acasă, drag nouă tuturor”, declară Anca Stroe, Director de Marketing Danone Sud Estul Europei.

Combinația de iaurt natural și bucăți de fructe coapte, suculente îți răsfață pupilele gustative și îți oferă  energia de care ai nevoie pentru a ține pasul cu viața trepidantă pe care o ai. Iaurturile OIKOS sunt disponibile într-un ambalaj practic de 150 de grame, pentru a fi ușor de transportat și de consumat la micul dejun, ca gustare între mesele principale sau ca gustare ușoară de seară.

OIKOS

OIKOS are un conținut ridicat de proteine care sunt importante pentru organism, fiind utilizate în mai multe feluri, în funcție de vârstă și activitate: pentru creștere, pentru refacerea țesuturilor, pentru creșterea masei musculare, pentru persoanele care depun o activitate fizică intensă ori fac sport, dar și în constituirea de enzime, factori imunitari – pentru a numi doar o parte dintre beneficii.

Brandul OIKOS este prezent și în Canada și Statele Unite ale Americii. În Canada, la doar doi ani de la lansare, OIKOS este la acest moment cel mai bine vândut iaurt grecesc de pe piață, iar în America este al doilea cel mai bine vândut brand al Danone, după Activia.