Danone lanseaza OIKOS natur

Retrăiește senzația unei pauze grecești și potolește-ți foamea cu noul OIKOS natur – un iaurt dens, gustos și sățios

Inspirat din rețetele tradiționale grecești, noul iaurt OIKOS natur are o textură densă, cremoasă, fără să fie gras. Acest lucru este posibil deoarece OIKOS este o sursă excelentă de proteine (7%), conținând o cantitate de două ori mai mare de proteine decât iaurturile obișnuite.

OIKOS natur conține doar 3 ingrediente: lapte, proteine din lapte și culturi de fermentare. În plus, cu doar 2,8% grăsime și 100 de kcal pe pahar, OIKOS poate fi o gustare sățioasă, delicioasă, dar și sănătoasă.

Lactatele sunt necesare pentru alimentația zilnică, iar OIKOS natur poate fi o gustare ideală, atât singur cât și în combinație cu altceva. Am lansat, în vară, OIKOS pe un strat de fructe coapte, suculente. Produsul fiind unul inovator pe piață a devenit rapid unul preferat de consumatorii nostri care se bucură atât de gustul bun, cât și de beneficiile nutriționale, îndeosebi de conținutul ridicat de proteine” povestește Anca Stroe, Director de Marketing Danone Europa de Sud Est.

OIKOS-natur

În funcție de vârstă și activitate, conținutul ridicat de proteine ajută, printre altele, la: creștere, refacerea țesuturilor, creșterea masei musculare, pentru persoanele care depun o activitate fizică intensă ori fac sport, dar și în constituirea de enzime, factori imunitari. Astfel, consumul zilnic de iaurt este un obicei sănătos, esențial într-o alimentație echilibrată.

Iaurtul OIKOS natur este snack-ul sănătos care îți oferă senzația de sațietate și-ți dă energia necesară pentru a face față cu brio activităților zilnice. În plus, este un răsfăț gustativ mereu la îndemână. Iaurturile OIKOS sunt disponibile într-un ambalaj practic de 150 de grame, fiind ușor de transportat și de consumat la micul dejun, ca gustare între mesele principale sau ca gustare ușoară de seară.

Iaurtul natur de la OIKOS se adaugă celor trei variante de produs, pe pat de fructe, deja existente pe piață: cu capșune, kiwi sau piersici.

Aflați mai multe despre beneficiile și plăcerea de a mânca iaurt în fiecare zi pe pagina de Facebook OIKOS  sau pe www.danone.ro.