De 1 Decembrie, îmbracă-te româneşte şi poartă cu mândrie IA tricoloră!

De Ziua României, Romanian Labelbrandul care duce taditia mai departe – lansează o provocare pentru cele mai patrioate doamne şi domnişoare: să îmbrace portul popular românesc! Aşa se face că special pentru această Sărbătoare Naţională, cele mai iscusite mâini în arta cusutului au brodat un model special de ie, în culorile tricolorului, unic şi în ediţie limitată.

 

Cusute exclusiv manual pe pânză de bumbac, creaţiile autohtone sunt cele mai versatile obiecte vestimentare. Pe lângă croiala modernă şi lejeritatea oferită, ele pot fi purtate de oricine, în diferite ţinute, casual sau chic. Tu alegi ce te avantajează mai mult şi dacă le vei combina cu o pereche de blugi sau o fustă creion. Aşadar, alătură-te comunităţii de susţinători ai valorilor româneşti şi demonstrează cât poţi fi de româncă! Îmbracă ia tricoloră Romanian Label cu motivul „creste” şi petrece cum ştii mai bine!

Şi fiindcă stilul tradiţional are acum ocazia mai mult ca oricând să fie pus în valoare, intră pe www.romanianlabel.ro şi asigură-te că în prima zi a lunii decembrie vei cânta imnul naţional în cea mai reprezentativă şi originală ţinută!  Nu rata campania promoţională, care se desfăşoară între 12 – 17 noiembrie şi profită de ediţia limitată! Preţurile sunt mai accesibile decât ai crede:  poţi cumpăra IA naţională la un preţ imbatabil: doar 299 Lei!

Pe scurt, intr-o lume formată din bej, negru şi gri, Romanian Label te invită să te “supui” unui spectru de culori asortat universal: roşu, galben şi albastru şi să te uneşti nu doar în cuget şi simţiri, ci şi în port, cu toţi compatrioţii noştri!

Pentru a fi la curent cu noutățile, vizitați pagina de Facebook Romanian Label și magazinul online www.romanianlabel.ro. Spor la shopping!