De astăzi puteţi găsi accesoriile Tie-Me-Up în Douglas Băneasa

Tie-Me-Up, brand premium de accesorii de păr din mătase, începe din luna aprilie 2013 un parteneriat cu lanţul de parfumerii Douglas, cel mai mare retailer european de parfumerie şi produse cosmetice.

Colecţiile de primăvară Tie-Me-Up, lansate din 19.04.2013 în primul magazin Douglas din Mall Băneasa, sunt un răsfăţ de modele şi culori, mici bijuterii pentru păr din mătase naturală ce poartă în imprimeu semnătura marilor designeri de modă.
Fashion, distinctive, clasic-preţioase, irezistibile, aceste accesorii sunt dedicate femeilor care ştiu să experimenteze, să se reinventeze şi să se joace seducător.

Accesoriile de păr propuse de Tie-Me-Up sunt simple şi uşor de purtat, de la produsul vedetă al colecţiilor, hair-rose-ul, la headband-uri subţiri, hair-twist-uri impecabil finisate, fundiţe până la eşarfe, cravate şi papioane pentru femei, din mătase naturală monocromă sau imprimată, cu motive florale sau geometrice.

Tie-Me-Up este un brand românesc. Produsele sunt lucrate în România, în serii unice, limitate din mătase naturală importată din Italia şi sunt finisate manual.