De Paşti, Băneasa Shopping City îţi oferă raiul pe pământ!

În luna aprilie, Băneasa Shopping City se transformă în raiul pe pământ: un spaţiu plin de surprize, unde vor avea loc o serie de evenimente speciale pentru clienţii săi. Sesiunile foto alături de Iepuraş, concursurile, jocurile pentru copii şi promoţiile disponibile în Băneasa Shopping City vor fi atracţiile principale.

Distracţia nu va lipsi în Băneasa Shopping City! Cei mici vor avea parte de multe momente frumoase, interactive, educative – spectacole de teatru, dansuri, muzică live, fotografii cu iepuraşul, oferite în parteneriat cu Epson, animatori şi multe alte surprize începând cu 31 martie. Vor fi alături de cei mici în maratonul distracţiei Pygmalion Club, Plaiul Românesc, Mondo Dance, Miniton Grup, gradiniţa Dream World, Dance Prestige, şcoala Nr. 45. Radio România Junior şi Cartoon Network vor asigura activităţi atractive, iar prietenii de la Contrapunct vor susţine un show original. În plus, copiii vor fi antrenaţi în workshop-uri de creaţie susţinute de Creative Arts şi Gradiniţa Happy Kids Floreasca.

De asemenea, Băneasa Shopping City lansează o campanie umanitară de strângere de jucării şi alte obiecte, precum şi bani, destinată copiilor pentru care soarta a fost mai puţin generoasă. Toţi cei care pot dărui o jucărie unui prieten din Asociaţia Pavel, se pot alătura acestei iniţiative. Cele două urne de colectare se găsesc la birourile de informaţii din incinta centrului comercial.

Extravaganţa Promoţiilor de Paşti are loc pe 6 aprilie,  noaptea în care se face shopping extravagant la preţuri mici, până la miezul nopţii. Extra promoţiile, muzica antrenantă şi buna-dispoziţie fac parte din programul serii speciale. Distracţia este condimentată de cocktail-urile gratuite oferite tututor petrecăreţilor. Petrecerea din noaptea de 6 continuă şi în zilele de 7 şi 8 aprilie.

Băneasa Shopping City va marca aniversarea a 4 ani prin multă şampanie şi surprize delicioase, dar şi prin organizarea unei tombole. Cumpărăturile de minimum 300 de lei realizate până pe 22 aprilie vor fi recompensate cu o mulţime de premii instant la Tombola Aniversară.

Toţi cei care participă la această tombolă au şanse egale să câștige o excursie în Thailanda oferită de TUI Travel Center prin Euroline

Posesorii de card Băneasa Bonus Card şi Bonus Card nu au fost uitaţi. Astfel,  în perioada 31 martie – 22 aprilie vor beneficia de 2 luni perioadă de graţie extra, iar primii 3 clienţi care achiziţionează cel mai mult folosind cardul în magazinele partenere din Băneasa Shopping Card primesc 500 RON bonus.

Cei care doresc să găsească cadoul perfect pentru cei dragi au la dispoziţie Gift Voucher-ul, soluţia perfectă pentru a oferi cadouri celor apropiaţi. Acesta poate fi  achiziţionat de la biroul de informaţii din cadrul centrului comercial.

Parteneri principali: Bruno Banani, Domo, Electrolux

Magazine partenere: Accessorize, Aldo, Aqua, Balizza, Trattoria Buongiorno, Cielo Venezia 1270, Dimensione Danza, Debenhams, Diesel, Ecco, Farmacia Help Net, La Femme, Lee Cooper, London Tailors, Miniblu, Next, Okaidi, Picioru` gras, Republica del Gusto, Sephora, Sport Couture, Steilmann, Yves Rocher 

Web: www.baneasashoppingcity.ro