De ziua ei, Ela Crăciun strânge donații pentru medici și cei aflați în lupta contra COVID-19

De ziua ei, Ela Crăciun strânge donații pentru medici și cei aflați în lupta contra COVID-19. „Acum nu mai e vorba de mine, ci despre voi!”

Ela Crăciun, vedetă TV și influencer de parenting și lifestyle, își îndrumă comunitatea să îi facă un cadou inedit de ziua ei: o faptă bună. Pe 15 aprilie, Ela își sărbătorește ziua de naștere, iar, la fel cum a procedat și anul trecut, își îndeamnă apropiații și fanii să doneze bani sau obiecte pentru o cauză caritabilă. Dacă la aniversarea precedentă a ajutat un copil sărac, achizitionând cele necesare casei în care locuiește micuțul alături de familia lui, de această dată miza are o mai mare amploare.

Vedeta își sfătuiește prietenii să doneze și companiile care obișnuiesc să îi trimită cadouri să le redirecționeze de această dată ăn scop caritabil: donații online sau produse utile, de care au nevoie cei aflați în lupta cu COVID-19. A pregătit în acest sens și propria pagina de donații pe o cunoscută platformă din România.

„Cine își serbează ziua de naștere în luna aprilie anul acesta, știe deja că va fi o sărbătoare atipică. Nu vom putea fi înconjurați de prieteni, nu ne vom strânge în brațe cu colegii și probabil nici dorințele nu mai sunt aceleași de anii trecuți.

Tragedia miilor de familii care au pierdut oameni dragi sau care sunt în imposibilitatea de a avea grijă de cei vârstnici ar trebui să ne schimbe tuturor prioritățile. Nu mai este vorba despre mine, ci despre noi. Noi suntem o comunitate, iar rolul unei comunități este să ajute și să se implice. De aceea, anul acesta îmi doresc ca de ziua mea să primesc… Fapte bune! Putem dona bani pe pagina mea de pe Giftshare.ro, banii urmând să fie donați Fundației Prețuiește Viața, sau produse utile, contactându-mă pe social media, urmând să le redirecționăm către cei care le vor distribui.

Din donații, vom putea contribui fiecare dintre noi astfel:

–              Vom sprijini persoanele vulnerabile (în carantină, izolați la domiciliu, oameni vârstnici, din centre sociale sau fără adăpost)

–              Vom sprijini personalul medical din spitalele din întreaga țară

–              Vom ajuta la echiparea noului spital dedicat exclusiv îngrijirii bolavilor de COVID-19, ce va fi inaugurat în curând, totul cu ajutorul Fundației Prețuiește Viața”, declară Ela Crăciun.

 

Cum poți dona?

Persoanele care vor să doneze bani o pot face prin intermediul platformei de fundraising Giftshare.ro (https://giftshare.ro/eveniment/461f47db-3259-4ccb-a9d6-1bcfa4ddc118) iar brandurile care vor să contribuie cu produse vor fi direcționate către unul dintre ONG-urile partenere. În felul acesta, Ela speră că cei care au fost afectați de impactul măsurilor sociale din ultima perioadă, cei care sunt singuri sau nu mai au resurse materiale pentru a-și asigura traiul zilnic, să poată primi, chiar de Paște, un ajutor din partea întregii comunități.

Cum se pot implica brandurile?

Ela Crăciun se adresează și brandurilor, care în acest moment sunt active în campanii sociale să asigure produse celor care au cea mai mare nevoie de ele.

„Dacă până acum făceam unboxing-uri de produse, acum vreau să fac unboxinguri de fapte bune. Fiecare faptă bună va fi menționată pe paginile sociale pe care comunic. Îmi doresc să strângem împreună cât mai multe donații iar aceasta va fi cel mai frumos cadou pe care îl voi primi de ziua mea”,  mai spune autoarea site-ului Elacraciun.ro.

Blog-ul Elei Crăciun este unul dintre cele mai citite site-uri de parenting și lifestyle, cu peste un milion de vizitatori unici pe lună iar comunitatea sa este formată din părinți și persoane interesate de o viață sănătoasă. Aceștia o urmăresc pe paginile sale de Facebook, Instagram și pe canalul de Youtube, unde reunește un număr total de 500k de followeri. Ela Crăciun este autoarea cărților de parenting „9 luni fără griji, 101 întrebări despre sarcină cu răspunsuri de la specialiști” și „12 luni fără grij, 101 întrebări despre primul an al bebelușului cu răspunsuri de la specialiști”.