D’eclair your love by Paul

În luna februarie, în brutăriile Paul găsești produse cu „declarații de dragoste”, pentru a-ți surprinde jumătatea à la française

  D’eclair your love este invitația pe care brutăriile Paul o adresează tuturor celor care-și doresc să petreacă luna februarie în cel mai romantic mod cu putință. Astfel, pe parcursul lunii februarie, clienții sunt așteptați în brutării cu o serie de produse în ediție limitată, pe care le pot dărui persoanelor dragi din viața lor.

Sub denumirea de „declarații de dragoste”, brutăriile Paul au pregătit éclairs cu tăblițe inscripționate cu mesaje tematice, precum Je t`aime, Toi et Moi și Embrasse-Moi, dar și o selecție de produse în formă de inimă.

„Francezii sunt recunoscuți pentru romantismul lor incurabil, iar noi ne dorim să aducem în brutăriile Paul atmosfera specific franțuzească. Luna februarie este momentul ideal în care fiecare dintre noi își poate declara dragostea printr-un gest simplu, dar rafinat.”, a spus Ovidiu Albu, Director General,  Paul România.

Gama de produse D’eclair your love este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 25 februarie 2018. Mai multe informații despre campanie, brutării, produse și oferte găsiți pe paginile de Facebook și Instagram ale Paul România.