Delia anunta primul concert drive-in din Romania

Pe 31 mai, la Romexpo, Delia va susține primul concert drive-in dintr-un turneu național spectaculos. Evenimentul este organizat de Delia Events, iar biletele sunt disponibile spre vânzare  pe platforma iabilet.ro.

Este o perioadă în care distanțarea socială i-a ținut pe artiști departe de scenă și fanii lor, dar Delia le face acestora o surpriză de proporții și anunță un turneu drive-în excepțional, o premieră în România.

La sfârșitul lunii mai, vedeta le dă întâlnire fanilor la Romexpo, iar concertul se anunță a fi unul incendiar. „Sunt vremuri atipice, ne adaptăm”, spune Delia, mărturisind că a simțit permanent lipsa scenei, dorul de muzică și, mai ales, apropierea de public.

„În perioada aceasta, am simțit permanent o lipsă, lipsa scenei, dorul de muzică și apropierea de public. Deși sunt timpuri diferite, atipice, ne adaptăm. Abia aștept să cânt „Cum era” pe scena de la Romexpo, să fiu cât se poate de aproape de publicul meu. Chiar dacă era bine cum era, facem frumos și din prezent și viitor. Ne vedem pe 31 mai!”, a declarat Delia, în exclusivitate.

Pentru acces la acest concert, vizitați link-ul de mai jos:

https://bilete.deliaofficial.ro