DELIA „CUM ERA” LIVE ACT @ VERDE STOP ARENA

În weekendul primei săptămâni din luna iunie, Delia a organizat primul eveniment post-pandemic, conform regulilor impuse de către autorități în actuala stare de alertă.

Timp de 3 zile, un număr de 1500 de persoane au participat la seria de concerte a Deliei, intitulata contextual ‘ CUM ERA’.

Evenimentul, care a avut loc la Verde Stop Arena, a fost sold-out pe parcursul tuturor celor 3 zile, respectând capacitatea maximă de 500 de persoane pe zi.
Cu invitați de seama, precum Grasu’ XXL, Macanache și Nane, aceste 3 zile de distracție în aer liber au arătat oamenilor speranța  și un sentiment de voie bună, lucruri necesare și binevenite în această perioada, in care ne adaptam la o noua forma de interactiune sociala.

 

Printre persoanele publice care au participat la eveniment pe parcursul celor trei zile ca si spectatori se numara Andreea Esca, The Motans, Speak si Stefania, Noaptea Tarziu, Dan Capatos, Nicoleta Nuca, Gina Chirila si Bogdan Vladau, Anca Ciota, George Pistereanu, Jazzy Jo si altii.

Invitatii au avut parte de un show de exceptie.
De la o scena cu un setup ingenios unde au rulat vizualuri spectaculoase si neconventionale pana la aparate laser de mare putere, pana la efectele pirotehnice de scena ce au impresionat publicul o seara intreaga, show ul a fost unul de neuitat, asa cum ne-a obisnuit deja artista.

O adevarata atmosfera de festival, cuprinsa de relaxare la iarba verde, un warm up act asigurat de Dj Fly, fotolii puf comfortabile, food trucks, icecream truck, drinks bar.

Photo Credits @ Koss Photography, The Storyalist și Petru Ivu