Demonstrat: Pure Smile face dintii cu pana la 9 nuante mai albi!

Formula unica a gelului de albire Pure Smile foloseste ingrediente care sunt cunoscute pentru proprietatile lor si care provin din materii prime, naturale, precum extractul de Aloe Vera, musetel, rodie, bicarbonatul de sodiu.

Fiind un produs 100% natural, Pure Smile este incadrat ca si procedura cosmetica, iar conform legislatiei Uniunii Europene, absenta peroxidului si perboratului din substantele de albire a dintilor, permite efectuarea procesului de albire in afara cabinetelor stomatologice si poate fi efectuat de orice persoana.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima utilizare: gelul Pure Smile ofera un grad de albire de pana la 9 nuante inca de la prima sedinta, iar Ana, castigatoarea concursului organizat de Pure Smile pe pagina de Facebook, s-a convins de asta. Ea a incercat tratamentul de albire dentara cu Pure Smile si este incantata de rezultat, asa ca iata ce ne-a spus fericita castigatoare:

castigator“Mi-am dorit de cand ma stiu sa am dintii mai albi, asa ca premiul oferit de Pure Smile este pentru mine un vis devenit realitate. Recunosc ca nu stiam foarte multe despre existenta unor tratamente de albire 100% bio, dar m-am documentat inainte de a face procedura… cred ca asa facem toti atunci cand nu cunoastem un lucru si avem mari emotii in privinta asta. Una peste alta, am fost placut surprinsa sa vad ca ceea ce promite Pure Smile se adevereste: dintii sunt vizibil mai albi, iar procedura nu a fost deloc dureroasa. Totul a durat aproximativ 15 minute si pot confirma ca nu exista efecte secundare, nu mi s-au sensibilizat gingiile si nici dintii. Singurul semn ca am urmat tratamentul cu Pure Smile este zambetul meu: acum mai alb, stralucitor si plin de incredere. Va recomand!”

Rezultate rapide si eficiente

Conceptul Pure Smile asigura o albire de lunga durata, astfel ca dintii tai isi pot pastra culoarea obtinuta timp de pana la 6 luni. Dantura imaculata va fi rezultatul garantat de Pure Smile, fara sa fie necesara aplicarea altor substante sau tratamente in prealabil.

Mai multe informatii despre Pure Smile puteti afla de pe site-ul oficial www.puresmile.ro sau pe pagina de Facebook.

Pure Smile este disponibil in spa-urile si centrele de infrumusetare partenere, a caror lista completi o puteti gasi aici.