DERMACARE CLINIQUE, o experienta unica pentru pielea ta

13895518_1216988348322142_9093783571745648389_n

Centrul de îngrijire a pielii DermaCare Clinique s-a lansat pe piața din România în primăvara acestui an și reunește echipamente de ultimă generație și specialiști cu o înaltă pregătire în domeniu, pentru ca tu să arăți așa cum îți dorești. Situată pe strada Lt. Petre Linteș nr. 1, în București, clinica reprezintă o investiție de peste 500.000 euro și promite o experiență unică, siguranță și profesionalism tuturor clienților săi.

DermaCare este un centru potrivit pentru toți cei care caută un loc unde să se poată relaxa și beneficia în același timp de cele mai bune servicii de îngrijire a pielii. Acesta pune la dispoziția clienților proceduri menite să îmbunătățească condiția pielii, asigurând, în același timp, o senzație de confort și relaxare. Pachetul de servicii oferit de clinică este divers și acoperă mai multe nevoi: cosmetică (tratamente faciale cu aparatură, dar și cu produse cosmetice profesionale), terapii corporale (tratamente de remodelare corporală, împachetări corporale) și proceduri de epilare progresiv definitivă.

Ideea acestui proiect a pornit din experiență proprie. În vâltoarea activităților zilnice, atât femeile, cât și bărbații, acordă prea puțin timp imaginii lor. Astfel, am dezvoltat conceptul DermaCare Clinique, un centru de îngrijire a pielii cu un ambient deosebit, cu echipamente de ultimă generație și profesioniști cu experiență. Venim cu o viziune nouă pe care vrem să o transmitem clienților noștri, așa cum sloganul nostru o arată: Imaginea ta contează. Meriți mai mult!”, a declarat Laura Lazăr, CEO DermaCare Clinique.

Răsfață-te cu tratamentele recomandate de specialiștii DermaCare Clinique

În sezonul cald, toate femeile își doresc îmbunătățirea aspectului pielii, iar DermaCare Clinique oferă într-un ambient deosebit o gamă largă de proceduri destinate îngrijirii acesteia, având la dispoziție echipamente de ultimă generație și specialiști cu experiență. Astfel, tratamentele cosmetice revoluționare cu OXYJet Leo DeLuxe by Nora Bode, tratamentele Body Farm by Eximia și sistemul de epilare cu diode laser de ultimă generație Flash X-Press sunt primele pe lista recomandărilor specialiștilor DermaCare Clinique, pentru o piele impecabilă.

Celulele pielii au nevoie de o sursă de energie, oxigenul, pentru a funcționa în condiții optime. Prin tratamentul cu OxyJet Leo DeLuxe, ingredienții activi acționează în adâncimea dermei, îmbunătățindu-i producția de colagen și asigurându-i o textură vizibil redefinită. Procedura se efectuează fără ace, eficient și sigur, pentru un ten proaspăt și vitalizat.

Pentru remodelarea corpului, specialiștii DermaCare Clinique propun o inovație tehnologică menită să suplinească chirurgia estetică. Tratamentul Body Farm by Eximia este non invaziv, eficient în diminuarea țesutului adipos, nivelează imperfecțiunile de la nivelul pielii, ajută la redobândirea fermității acesteia și la tratarea vergeturilor. Totodată, acest aparat este utilizat și în tratamente faciale care au ca scop diminuarea ridurilor, acțiunea reparatorie a cicatricilor post acneice și a petelor pigmentare.

DermaCare Clinique oferă și servicii de epilare progresiv definitivă cu laser. Procedura are la bază cea mai nouă tehnologie în domeniu și este cea mai eficientă și mai sigură metodă de pe piață, pentru o piele mereu fină. Tratamentul se poate efectua și vara, iar avantajul major al diodelor laser este eficiența dovedită pe pielea mai închisă la culoare și chiar pe pielea bronzată. De altfel, este singurul tratament cu laser care acționează eficient în astfel de situații.

Trăiește momentul tău de relaxare și răsfață-ți pielea cu tratamentele de la DermaCare Clinique. Tu știi că imaginea ta contează, noi știm că meriți mai mult! Te așteptăm pe Strada Lt. Petre Linteș nr. 1, în București, în noul centru de îngrijire a pielii – DermaCare Clinique, pentru a ne bucura împreună de rezultate excepționale.

Mai multe detalii despre serviciile oferite de DermaCare Clinique, precum și despre prețuri și ofertele lunare disponibile pot fi găsite pe: clinicadermacare.ro.