Descoperă nouă campanie TOM TAILOR CASUAL Made în CLUJ

Odată cu deschidere noului magazin Tom Tailor din Cluj, care a avut loc pe 28 aprilie, în Polus Center, brandul a realizat în România o campanie fabuloasă de teasing pentru colecţia Casual primăvara-vară 2012.

Cu o echipă formată din profesionişti şi o campanie care demonstrează versatilitatea şi impactul cromatic al pieselor, branduș da startul unui sezon colorat și plin de surprize.

Colecţia Casual se adresează femeilor şi bărbaţilor cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, care aspiră la un look elegant, la produse de calitate şi la o imagine încadrată în trenduri. Această linie vestimentară a fost creată pentru cei care au încredere în propriile alegeri şi, totodată, pentru cei care şi-au conturat deja stilul.

Urmărind sloganul principal al companiei „We dress people”, piesele din colecţia primăvară-vară 2012, subliniază individualitatea şi originalitate şi conferă un sentiment şi totodată un aer de libertate şi naturalețe celui care alege să le poarte.

Realizate din materiale din fibre naturale, produsele din colecţie creează un aspect relaxat, activ şi sportiv şi apelează la detalii discrete pentru a menţine un aspect elegant, transformând astfel colecţia într-una ideală atât pentru birou, cât şi pentru o cină elegantă, graţie bogăţiei de culori şi mixului de texturi.

Celebrul brand nemţesc a venit la Cluj şi s-a lansat oficial sâmbătă, 28 aprilie, la Polus Center, unde toţi cei care au călcat pragul magazinului au fost întâmpinaţi cu şampanie şi răsplătiţi cu vouchere de 50 lei.