Descoperă produsele StyleBox din luna APRILIE!

Toate visăm la vacanţă, la o plajă exotică departe de lume, la un cocktail răcoros şi la o piele bronzată, aurie, catifelată…

Laboratoarele Bioderma îţi aduc anul acesta vacanţa mai devreme… Cu ajutorul spray-ului Photoderm Autobronzant te poţi mândri în faţa tuturor cu bronzul tău perfect! Comandă StyleBox de aprilie şi testează produsul full size în intimitatea casei tale! În plus, Bioderma îţi oferă alte două produse pe care trebuie neapărat să le încerci: Sensibio H2O şi Hydrabio Ser.

Superstiţioşi sau nu, Brăţara Talisman îţi aduce în dar o brăţară foarte fină cu şnur roşu. Madonna şi Paris Hilton sunt vedetele care au lansat trendul, în tradiţia Kabbalah brăţara de acest fel oferind protecţie şi prosperitate. Vezi selecţia de modele aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.391147920906193.92295.300333116654341&type=3.

Produsele de îngrijire din gama Aesthetico au fost dezvoltate împreună cu medicii dermatologi pe baza experienţei lor pentru a oferi protecţie specifică şi îngrijire optimă. Gama Aesthetico este disponibila in Farmacia Magheru ( Bucuresti ) si in Farmaciile REMEDIA.

Auriga Internaţional este o companie de cercetare medicală, implicată în dezvoltarea produselor dermatocosmetice inovative prin folosirea tehnologiilor de ultima oră. Cernor XO este crema care acţionează împotriva cearcanelor, redând luminozitatea chipului tău. Acum te poţi convinge de efectele sale, comandând StyleBox. Gama Auriga se gaseste in Farmacia Magheru, Farmaciile REMEDIA, Sensiblu, Helpnet si in farmacii independente.