Descopera tenicile masajuui Balinez

bali5-mare

Uleiurile esentiale stimuleaza puterea de memorie și ofera alinare in leziunile musculare. Aroma acestor uleiuri este tare si se dovedeste a fi benefica. Acest masaj improspateaza si relaxeaza mintea. Energizeaza trupul si elimina oboseala. Un numar de tehnici de impingere domina aceasta tehnica a masajului Balinez. Este o tehnica puternica care reduce toate tipurile de spasme. Este un masaj cu o presiune puternica care modifica starea psihologica si calmeaza nervii. Aduce un echilibru in mintea, sufletul si trupul individului.

Este o tehnica de masaj de compresie care asigura sanatatea generala. Acesta nu este numai relaxant, dar, de asemenea, se dovedește a fi benefic în mod terapeutic. Acest masaj reincarca sistemul.

Masajul balinez ajuta in oferirea de alinare de la tulburarile de somn, migrene, depresie, dureri de cap, astm, alergii, dureri musculare și alte probleme respiratorii.

Asigura o atmosfera linistita si schimba mentalitatea.

bali

bali1

Indivizii care au suferit operatii sau orice alt tratament medical nu li se recomanda masajul balinez. Indivizii cu durere la nivelul membrelor si articulatiilor si cei cu tensiune arterială mică sau mare au nevoie de îndrumare prealabilă înainte de a trece la acest masaj.

Tipul de masaj aplicat si tipul de ulei folosit depinde de conditia de baza a individului.

 Cum functioneaza?

 Terapia prin Masajul Balinez este o tehnica alternativa care implica localizarea punctelor de presiune de-a lungul liniilor mediane prin frământarea şi manipularea ţesuturilor moi.

 Aceasta terapie ajuta la prevenirea leziunilor sportive, tratarea leziunilor existente, îmbunătățeste performanța, reduce stresul și elibereaza organismul de toxine.

 Terapia prin Masajul Balinez este un tratament practic folosind o combinatie de masaj si intindere, care intareste si elibereaza tesuturile moi (muschii, fascia și tendoanele) si creste gama de mișcare a articulațiilor.

Cum functioneaza?

bali2

 Terapia prin Masaj Balinez lucreaza pe cele douăsprezece linii Meridiane de pe intregul corp, fiecare Meridian fiind legat de diferite funcții și părți ale corpului.

 Potrivit învățăturilor orientale antice de vindecare, energia trece de-a lungul acestor linii.

 Acest flux de energie sau ki (pronuntat chee) este forța vitală a corpului.

 Cum sa beneficiem de aceasta?

Terapia prin Masajul Balinez va va ajuta sa atenuati stresul și tensiunea care se acumuleaza in tesuturile moi ale organismului in timpul activitatii fizice.

În cazul în care apar leziuni si rani minore, ca urmare a suprasolicitarii și / sau epuizarii, terapia prin Masajul Balinez va poate ajuta la o recuperare rapidă și eficientă.

Cine ar putea beneficia de aceasta? Ce se intâmplă în timpul tratamentului?

Terapia prin Masajul balinez nu este doar pentru cei care practica sportul.

Oricine poate beneficia de aceasta dacă suferă de o circulatie proasta si nu are energie, simte o stare permanenta de oboseala, depresie sau letargie, masajul balinez va poate ajuta cu recuperarea.

 Este un masaj profund și mai intens care implică intinderea, compresia, frecarea, tonifierea și tehnici de răspuns la punctul de declanșare.

 Ce se intampla in timpul tratamentului?

Fiecare terapie prin masaj balinez este unica pentru dvs.

Terapia prin Masajul Balinez este o alternativa suplimentara care functioneaza impreuna cu medicina moderna.

Terapiile alternative sau complementare nu sunt un substitut pentru consilierea medicală adecvată, dar pot fi folosite pentru a îmbunătăți tratamentul care vi se administrează de către medicul dumneavoastră.

Bali, una dintre multele insule care alcatuiesc Indonezia, este cunoscuta pentru o serie de alte lucruri decat frumusețile sale naturale. Un astfel de lucru este Masajul Balinez.

Acesta este de fapt o fuziune de exercitii usoare de intindere, digitopunctura, rulare a pielii, frămantare și lovire, reflexologie și uleiuri de aromoterapie.

bali3

bali4

Rezultatul este stimularea fluxului de sânge, oxigen și „Qi” (energie) în organismul destinatarului.

 Aceste efecte oferă relaxarea profunda a mintii, precum și a organismului și ajuta în provocarea unei bunastari complete.

Terapia crede în conceptul simplu că forța de viață sau Qi menține echilibrul între sănătate și bunastare.

Masajul balinez curăță căile pentru Qi, de exemplu, pentru realizarea unui fizic bun si a unei vieti stabile emotional.

Diferitele tehnici implicate reglementeaza sângele și oxigenul în organism.

 Ele ajuta la ameliorarea diferitelor boli și de asemenea stimuleaza simturile.

 Ele de asemenea, duc la o viață echilibrata, dând capacitatea de a face fata stresului.

Acest tip de masaj excelent este eficient pentru persoanele cu nivel scăzut de energie, letargie, circulatie proasta, sindrom de colon iritabil, depresie și oboseală.

Loviturile lungi ritmice practicate de către terapeut răsfăța corpul, astfel relaxand mușchii obosiți.

Mai presus de toate, terapia prin masajul Balinez poate ajuta la prevenirea leziunilor neplăcute care atât de des stau in calea performanței și realizarii pentru atletul înflăcărat, pasionat de gimnastica sau cel ocazional entuziasmat de exercitii.

Beneficiile

 IMG_2038Masajul balinez s-a dovedit a fi un lucru pozitiv în recuperarea de următoarele boli:

 – Alergii

 – Anxietate sau Depresie

 – Probleme respiratorii precum Astmul

 – Leziuni ale tesuturilor si muschilor

– Dureri de articulatii

 – Migrene

– Dureri musculare

– Tulburari de somn

– Leziuni Sportive

– Stres

La Centrul Shakti terapeuta noastra din Bali, Ega, va asteapta cu drag pentru un masaj divin si puteti opta pentru masajajul de 60 minute-100 ron sau pentru cel de 90 min-150 ron. Va multumim!

Mai multe pe www.centrulshakti.ro