Despre seducție și bun gust cu Alina Șerban

Alina Șerban, o frumoasă și talentată brăileancă în vârstă de 28 de ani, a pornit la drum, acum câțiva ani, cu gândul și dorința de a deveni avocat.

Pasionată dintotdeuna de modă și absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București, Alina, fostă-viitoare avocată, și-a găsit plăcerea în a creea lucruri minunate pentru femeile elegante, dornice de răsfăț și dependente de bun gust.

Alina și-a început povestea prin întocmirea unei simple liste cu cele necesare, a continuat cu un plan de afaceri, apoi cu înscrierea la Institutul de modă, iar ascensiunea sa rapidă a uimit și bucurat, Alina având comenzi mari, atât în țară, cât și în afară.

Astfel a luat naștere brandul Alina Șerban, un brand dedicat femeilor rafinate, care cunosc diferența dintre sexy și vulgar; deviza tânărului designer este „less is more”, Alina fiind de părere că o femeie care-și învăluie trupul în mister, expunând puțin, spune mult mai multe decât o femeie care-și arată corpul cu nonșalanță.

Stilul Alinei este unul clasic, ușor retro, ca inspirație servindu-i minunatele și prețioasele creații ale lui Elie Saab. Culoarea sa preferată este roșu, o culoare ce ”strigă” seducție, fără doar și poate, iar materialele folosite în producția creațiilor tânărului designer sunt de cea mai bună calitate, Alina bucurându-se de colaborări cu producători italieni, de unde-și procură materiale precum matase, catifea, tafta, cașmir, stofă cu fir de mătase, etc.

Curând veți putea efectua comenzi pe site-ul său oficial, alinaserban.ro, dar până atunci, Alina vă sta la dispoziție pe pagina sa de Facebook, Alina Șerban Official. O puteți găsi, totodată, la atelierul său de pe Bulevardul Unirii, Strada Maior Ion Racoteanu, Nr. 3.