Destinaţie secretă: Le Pavillon de Galon

Cu tot gerul care ne taie respiraţia de săptămâni bune, nu fac decât să mă gândesc la o destinaţie frumoasă unde m-aş putea relaxa şi bucura de un timp mai frumos.  Probabil că şi acolo este frig acum, însă văd pozele şi îmi închipui că sunt fix 25 de grade la soare şi eu stau pe iarba verde scăldându-mă în vitamina D.

Locaţie: Lângă orăşelul Cucuron, în inima Parcului Naţional Luberon în regiunea Provence, Franţa.  Acolo te vei afla în inima naturii, înconjurat de podgorii, cireşi şi măslini şi vei locui într-un pavilion de vânătoare,  restaurat din secolul 18. Este locul ideal pentru a te relaxa şi a explora regiunea Provence şi  sudul Franţei.

Beneficii: Vei avea la dispoziţie o piscină infinită încălzită (15m x 5m) şi te vei prăji la soare pe o punte independentă din lemn înconjurată de parfum natural de Ylang Ylang. Nu îţi face probleme în ceea ce priveşte căldura. Casa aristocrată este complet modernizata şi nu va permite ca tu să ai disconfort în ceea ce priveşte temperatura sau orice alt tip de inconvenient.

Activităţi: Stai fără griji, nu te vei plictisi dacă eşti o persoană foarte activă. Poţi merge să vizitezi: “Palais des Papes” în Avignon, fântânile în Aix en Provence sau pieţele cu antichităţi din Isle sur Sorgue. Totodată  poţi vedea şi Arenele Romane din Arles sau pur şi simplu să te delectezi cu peisajele minunate ale coastei Mediteraneene.  Nici sportivii nu duc lipsă de activitate; tenis, golf, trecking, mountain-bikeing şi călărit. Ce altceva îţi mai poţi dori?

A…da… mai au şi o multitudine de grădini care mai de care mai frumoase. O să crezi că te afli într-un basm. Nu degeaba au primit premiul de “Grădini Remarcabile” din partea Ministerului Francez al Culturii şi Mediului Înconjurător. Şi ca să fii complet satisfăcută de această locaţie afla că poţi lua lecţii de gătit şi poţi participa la degustări de vinuri.

Preţ: Cum era de aşteptat preţul este un pic mai piperat. Începe de la 175 EUR şi ajunge până la 240 EUR per noapte.  O destinaţie superbă cere sacrificii. Însă dacă tot ce ai citit până acum ţi-a confirmat că este destinaţia ta de vis… lasă pantofii de la Jimmy şi începe să economiseşti. Te aşteaptă o vară lungă!

Articol scris de Cristina Dan