Detoxifierea dupa Paste prin noile complexe din plante medicinale Fares

Imediat după sărbătorile Pascale cu toţii simţim nevoia de a apela la câteva trucuri pentru a ne simţi din nou plini de energie. Alături de o cură de detoxifiere formată din lichide, ceaiuri de plante, sucuri de legume, sucuri de fructe, Fares recomandă noile complexe din plante medicinale, menite detoxifierii organismului şi a principalelor sisteme şi organe responsabile de metabolizarea şi eliminarea toxinelor. Complexele ajută de asemenea la refacerea stării optime de funcţionare a organismului şi la restabilirea greutăţii corporale.

Detoxifierea este un proces natural ce are loc continuu în corpul uman şi realizează transformarea, la nivelul ficatului, a unui produs toxic existent în organism în altele mai puţin toxice. Eliminarea acestora se face pe cale renală, intestinală, pulmonară şi tegumentară, doar in conditiile in care corpul este hranit corect si sanatos”, a explicat dr. Carmen Nonn, medic specialist de familie cu competenta in apifitoterapie, Laboratoarele Fares Bio Vital.

Complexele reprezintă o altă formă de condiţionare a plantelor medicinale, realizate pentru ăadministrarea sublinguală sau cu puţină miere, iaurt sau suc de fructe. Astfel se obţine o eficientă terapeutică foarte ridicată, organismul beneficiind de toate substanţele active pe care le conţine plantă medicinală.

Fares a lansat 5 complexe din pulberi medicinale destinate detoxifierii diferitelor organe: Curaţarea Ficatului, Curăţarea Colonului, Curăţarea Organismului, Curăţarea Sângelui şi Silueta Perfectă.

Complexul natural din plante medicinale ”CURĂŢAREA FICATULUI” are la bază  fructe de armurariu, rădăcină de papădie, cătină, lemn dulce, măceşe, fenicul, schinduf, sulfină, shitake miceliu, ciupercă de mesteacăn, iască şi ulei esenţial de  lămâie. Este  recomandat  pentru proprietăţile hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxice, decongestive şi antiinflamatoare hepatice, fiind un bun coleretic-colagog, hipocolesterolemiant şi antioxidant în hepatite acute şi cronice, intoxicaţii hepatice, oboseală cronică şi profilaxia bolilor ficatului la persoanele expuse substanţelor hepatotoxice. Se consumă ca atare, în iaurt, cu suc de fructe sau miere, fără preparare termică. Preţul este de 35 lei.

Complexul natural din plante medicinale şi argilă ”CURĂŢAREA COLONULUI” favorizează eliminarea toxinelor pe cale intestinală şi conţine senna, fructe de soc, în întreg, psilyum, cardamom, lucernă, ghimbir, lemn dulce, cuişoare, cicoare rădăcina, topinambur, argilă albă, ulei esenţial de portocale. Este recomandat în cure de detoxifiere, constipaţie, hemoroizi, gastrite, reflux gastro-esofagian, balonare, colici abdominale, parazitoze intestinale, hipercolesterolemie, dislipidemie, diabet zaharat, alergii, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee), cure de slăbire, tulburări de menopauză, protecţie faţă de radiaţii. Durată unei cure este de 1-2 luni şi se poate repeta după o pauză de o lună. Pret: 45 lei.

CURĂŢAREA SÂNGELUI este un complex natural ce are la bază argilă şi plante medicinale: brusture, coada şoricelului, urzică, trei fraţi pătaţi, rocoină, rădăcină de cicoare şi păpădie, flori de soc, ulei esenţial de lămâie şi ulei esenţial de portocale. Este un bun depurativ şi ajută la drenajul limfatic si biliar, având proprietăţi antioxidante, antialergice, diuretice şi laxative. Administrarea se face de două ori pe zi câte 2-3 linguriţe (8-12g). Preţul este de 32 lei.

Complexul natural din plante medicinale CURĂŢAREA ORGANISMULUI se recomandată în cure de detoxifiere, alergii, afecţiuni cutanate, steatoză hepatică, intoxicaţii cronice, hipercolesterolemie, dislipidemii, diabet zaharat, gută, hiperuricemie, gastrite, balonare, colici abdominali, parazitoze intestinale şi protecţie faţă de radiaţii. Principalele plante aflate în compoziţie sunt radăcina de brusture, rădacină de păpădie, argilă verde, frunze de senna, urzică, flori de soc şi lucernă.  Administrarea se face de doua ori pe zi câte 2-3 linguriţe (8-12g). Preţul este de 32 lei.

Nou şi eficient, COMPLEXUL natural din fibre şi plante medicinale, SILUETA PERFECTĂ-SAŢIETATE CU FIBRE are în componeţa psillyum, tărâţe de grâu, rădăcină de cicoare, topinambur, in nemăcinat, scorţisoară, ulei esenţial de lămâie şi ulei esenţial de portocale. Acesta crează senzaţia de saţietate datorită fibrelor vegetale, care în mediu lichid îşi măresc volumul de 8-10 ori. Complexul este şi un foarte bun antispastic, carminativ, elimină balonarea şi favorizează eliminarea produşilor reziduali din colon. Se recomandă în cure de slăbire şi detoxifiere, constipaţie, hemoroizi, gastrite, reflux gastro-esofagian, balonare, colici abdominale, hipercolesterolemie, dislipidemie, diabet zaharat şi tulburări de menopauză. Se administrează 2-3 linguri (8-12 grame) de 2 ori pe zi, ca atare sau în iaurt, suc de fructe sau miere, fără preparare termică, astfel încât  substanţele bioactive ajung rapid şi integral în organism. Preţul este de 31 lei.

Despre Laboratoarele Fares Bio Vital

Fares este astăzi, la  peste  80 de ani de la  fondare, compania  cu capital integral românesc  ce deţine locul întâi pe piaţă remediilor din plante medicinale din România.  Fares deţine  în portofoliu  produse  pe bază de plante medicinale precum: ceaiuri, siropuri, uleiuri esenţiale, unguente şi creme, tincturi, capsule şi comprimate.