Din 31 martie, începe o nouă sesiune de workshopuri NAKED PR, primul proiect educaţional de PR specializat

Astăzi s-au deschis înscrierile pentru noua ediție de cursuri, sesiuni şi workshops NAKED PR, singurul « laborator PR » din România, locul unde se întâlnesc caracterele puternice, întelepții, inovatorii din comunitatea PR.

Din 31 martie, timp de 7 săptămâni, profesioniştii sau aspiranții la profesia de specialist PR în Fashion, Business, Film, Luxury şi Politică vor avea ocazia să învețe tehnici, trucuri, secrete profesionale de la personalități cu notorietate, expertiză fără cusur şi cariere de succes în aceste domenii. NAKED PR are şi o premieră pe lista cursurilor din această primăvară, un modul dedicat profesiei de BUYER.

 

Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur şi Noemi Revnic (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), Ileana Cecanu (Film&Actors PR), Omar Albitar (Luxury PR) şi Angi Dumitrescu (Buying) formează echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

“Profesorii de la NAKED PR sunt celebrităţi în domeniu. Mai mult, la fiecare întâlnire “studenţii” de la NAKED PR vor avea surpriza şi privilegiul de a sta faţă în faţă cu personajele “in the news” din fiecare domeniu pe care îl abordăm, de la designeri de moda de top, manageri cu marci personale remarcabile, politicieni, jurnalişti cu nume şi condei recunoscut, actori, regizori premiaţi internaţional sau persoane publice pe care le admirăm şi pe care doar la NAKED avem ocazia să-i şi intervievam. Pentru adevăruri de PR NAKED, bineînteles”, spune Raluca Cristea, unul din iniţiatorii NAKED PR.

În afară de cursurile clasice, din şcolile de profil, profesioniştii de PR au nevoie de energia reală, fără ascunzişuri (fără PR) a industriei.  Intâlnirile cu profesorii-celebrităţi şi invitaţii lor sunt valorile adăugate ale syllabus-urilor NAKED, o abordare nouă, prin care ne propunem “PRevolution”, adaugă Adelina Bortan, fondator NAKED PR.

 

Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în cautare de upgrade şi newins, fie că sunt profesionişti, aspiranți, angajatori sau pasionați de PR.

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).

Despre Naked PR

Naked PR este un proiect educațional dedicat tuturor celor în căutare de upgrade şi newins.