Dinti strambi? Zambeste! A aparut aparatul dentar INVIZIBIL!

Ai uitat sa zambesti din cauza problemelor dentare si a formei dintilor? Clinica Smile Factory a adus in Romania o procedura revolutionara pentru indreptarea si alinierea danturii: Invisalign, aparatul dentar invizibil, care iti va reaminti cum sa-ti afisezi zambetul  cu bucurie si  dezinvoltura! Acest tratament ortodontic te ajuta sa-ti imbunatatesti viata sociala, profesionala si sa elimini complexele prin intermediul unui aparat simplu de utilizat, modern si mobil, care poate fi purtat fara retineri pe strada, la birou sau la diferinte evenimentele speciale din viata ta.

Aproximativ 500 de cazurile de dinti inegali au fost rezolvate datorita unuia dintre cei mai cunoscuti medici specialisti in ortodontie din Europa, Dr. Dr. Friedrich Ovidiu Widu, care a introdus si la noi in tara conceptele de tratament de ultima generatie.

 dinti-strambi-zambeste-a-aparut-aparatul-dentar-invizibil-3

Cel mai important aspect este, insa, tocmai faptul ca tratamentul se va realiza fara sa afecteze viata sociala, fapt pentru care numeroase vedete (Tom Cruise, Catherine Heighl, Cheryl Cole etc.) au apelat la el.

Dintii inegali si incorect pozitionati vor fi astfel corectati in cel mai modern si eficient mod, printr-o metoda personalizata, computerizata, sigura si confortabila, ale carui componente sunt aprobate de Food and Drugs Administration, FDA, ceea ce inseamna ca ele sunt sigure, eficiente si nici nu produc alergii.

 dinti-strambi-zambeste-a-aparut-aparatul-dentar-invizibil

Mod de  utilizare Invisalign?

Fara sa aiba in componenta sarme si brackets, Invisalign ofera o simulare 3D prin care pacientii pot vedea inca din prima faza evolutia formei dintilor si chiar cum va arata chipul lor dupa aceasta schimbare.

Aparatul asigura o utilizare usoara si eficienta prin componentele sale. Este format din mai multe seturi de gutiere transparente realizate in Statele Unite din materialul de ultima generatie SmartTrack. Acestea exercita o presiune controlata asupra dintilor, pentru alinierea lor pe arcada.

Unul din cele mai importante avantaje ale tratamentului este acela ca aparatul este mobil si poate fi indepartat oricand, fara sa fie necesara vizita la cabinet si ajutorul medicului.

Pacientii trebuie sa poarte gutierele permanent, dar nu si in timpul mesei si le schimba singuri o data la 2 saptamani. Astfel controlul ortodontic are loc odata la 6 saptamani, fiind un tratament ortodontic ideal si pentru un tratament la distanta.

“Dupa ce te-ai spalat pe dinti, il pui la loc si tratamentul merge inainte, fara a fi obligat sa vii la cabinet pentru acest lucru”, explica domnul dr. Widu.

Efectele Invisalign

“Cele mai multe persoane folosesc aparatul dentar invizibil pentru ca este practic, nu deranjeaza la vorbit, dar mai ales pentru aspectul estetic. Diferentele de cost intre aparatele traditionale si acestea moderne nu sunt remarcabile”, a completat domnul dr. Widu.

Cu metoda Invisalign se pot trata aproape toate cazurile de maldentitie si malpozitie, la pacienti de toate varstele: la copii, adolescenti si pana la persoane inaintate in varsta.

Contact: Smile Factory Bucuresti

Adresa : Intrarea Noptii nr. 5, Sector 1

Telefon : 0735 533 553

Email: contact@smilefactory.ro

Program : 9-20:00, L-V

www.bucuresti.smilefactory.ro

www.drwidu.ro