Dirt Devil da startul curateniei de toamna

luna-curateniei-cu-dirt-devil

După lunga vară fierbinte în care puțini dintre noi am avut timp să ne mai gândim și la curățenia completă a locuinței, a venit timpul să investim în aparate performate, menite să trasnforme curățenia de toamnă într-o distracție alături de cei dragi.

Astfel, Dirt Devil, unul dintre cele mai importante branduri de produse de îngrijire a podelei din lume, dă startul curățeniei de toamnă cu multe promoții și reduceri la toate produsele brandului. Timp de o lună de zile, aspiratoarele revoluționare Dirt Devil pot fi achiziționate la prețuri speciale din principalele centre comerciale din București și din țară. Campania se desfășoară până la final de octombrie.

Dirt Devil oferă cea mai extinsă gamă de aspiratoare, aparate de curățat cu aburi și accesorii perfecte pentru a satisface și cele mai exigente pretenții. Toate produsele Dirt Devil se încadrează în clasa A de aspirare podele dure, au o gamă extinsă de accesorii și multiple funcționalități. Aparatele Dirt Devil sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant și beneficiază de tehnologii de top pentru o curățenie eficientă.

Printre aceste produse revoluționare se numără și gama Rebel ce include aspiratoare Multi-Cyclonic sau Single-Cyclonic. Aparatele beneficiază de sistemul Cyclonic care separă eficient murdăria de praf pentru a preveni blocarea filtrelor și pentru a oferi o putere de aspirare constantă. Sistemul asigură aspirarea completă a prafului și împiedică revenirea acestuia în locuință.

O altă categorie importantă este cea a aparetelor de curățare cu aburi, AQUAclean. Aparatele au funcția SteamBoost pentru a curăța și cele mai dificile pete. Nivelul de aburi este adaptabil în funcție de tipul de podea, iar peria încorporată permite eliminarea oricărui tip de murdărie.

De asemenea, aspiratoarele verticale de la Dirt Devil oferă rezultate foarte bune de curățare pe suprafețele dure și pe covoare. Cu o putere mare de aspirare pentru performanță maximă și cu un cap de curățare ce captează mai mult praf și mai multe scame dintr-o singură mișcare, aceste aparate sunt menite să curețe foarte simplu și rapid întreaga locuință.

Fanii paginii de Facebook Dirt Devil România vor avea parte luna această și de un concurs sub forma unei aplicații în cadrul căreia vor câștiga diferite modele de aspiratoare Dirt Devil.

Mai multe detalii despre gama de aspiratoare Dirt Devil găsiți pe site-ul www.dirtdevil-romania.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Dirt-Devil-Romania.