Disciplinează părul electrizat

Nu doar căldura verii și umiditatea ridicată iți pot distruge coafura. Vremea mohorâtă sau ploaia sunt de fapt cei mai mari inamici ai podoabei tale capilare deoarece transformă instant un păr neted într-unul electrizat.

            Este bine să ai la îndemână oricând un produs profesional care să te scutească de celebrele zile supranumite”bad hair day”. Nu-i așa?

            Specialiștii recomandă Keune Defrizz Serum – este vorba despre un ser disciplinant pentru firele rebele. Poate fi folosit pe orice tip de păr; este ideal pentru coafurile care necesită finisare perfectă și strălucire extremă.  Pe lângă filtrul UV, acest produs nu încărcă părul și nu creează acel nedorit aspect”uleios”. Imediat de la aplicarea lui, părul devine suplu, mătăsos și strălucitor.

            În general, efectul de electrizare se întâmplă părului uscat sau deteriorat, care absoarbe umezeala din aer. Fară produsele potrivite, acest efect nu poate fi preîntâmpinat.

            Renunță să cheltui bani pe creme, serumuri sau alte produse care nu funcționează, ia aminte la efectele  garantate Keune Defrizz Serum:

– Disciplinează firele de păr rebele;

– Oferă strălucire incredibilă;

– Oferă protecție termică deoarece conține silicon;

– Este potrivit atât pentru styling cât și pentru finisarea coafurii.

            Bucură-te de un păr de excepție cu Keune Defrizz Serum. Îl găsești în saloanele partenere Keune.

Preț: 119 lei