Dove Winter Care, în ediţie limitată de iarnă!

Iarna aceasta, frumuseţea adevărată începe cu o piele hidratată şi catifelată. Temperaturile scăzute, vântul şi aerul uscat pot afecta pielea, care are nevoie de îngrijire specială şi un plus de hidratare. Dove îti aduce în dar prima ediţie limitată Dove Winter Care (gel de duş, loţiune de corp, cremă de corp), special creată pentru îngrijirea pielii în anotimpul rece.

Gelul de duş nutritiv Dove Winter Care, cu o formulă ce conţine tehnologia inovatoare Nutrium Moisture, curaţă delicat şi hidratează pielea în profunzime. Astfel, pielea ta va fi fină şi catifelată chiar din timpul duşului.

Foloseşte după duş loţiunea de corp nutritivă Dove Winter Care. Având la bază sistemul unic DeepCare Complex, cu nutrienţi proprii pielii şi uleiuri esenţiale, loţiunea de corp Dove Winter Care hrăneşte în profunzime (Stratum Corneum), pentru o piele frumoasă şi catifelată toată iarna.

Crema de corp nutritivă Dove Winter Care cu agenţi de hidratare intensivi se absoarbe rapid în piele, fiind potrivită pentru folosire zilnică. Hrăneşte şi catifelează pielea uscată, pentru o îngrijire intensivă toată iarna.

Iată preţurile la care poţi achiziţiona produsele în magazine:

Gel de dus Dove Winter Care – 19.27 ron
Lotiune de corp Dove Winter Care – 20.69 ron
Crema de corp nutritiva Dove Winter Care – 15.42 ron

Încearcă gama Dove Winter Care şi în noul set de cosmetice Dove Replenishing, la un preţ special (51.12 ron). Vei primi CADOU o geantă pentru cosmetice!