Dress Code Around The World

Iti propunem o tema deloc usoara, cand este vorba de pus in practica, si anume, Dress Code Around The World sau cum sa inveti sa te imbraci potrivit in calatorii, in marile capitale ale modei sau in destinatii exotice, tinand cont de cultura si stilul fiecareia dintre ele.

Pentru ca viata inseamna diversitate, propune-ti ca atunci cand mergi intr-un oras nou, sa imprumuti din spiritul localnicilor!

In Paris, iti va sta cu siguranta bine, purtand clasica si versatila camasa simpla, alba, Hamptons va pune in valoare rochia inflorata de batist si puloverele largi, seara, iar energia New York-ului te va face sa porti cu curaj un t-shirt accesorizat cu o brosa statement!

Lumea modei nu inseamna insa doar haine, astazi vorbim de un anume gen de lifestyle, care implica mult mai multe sectoare, de la domeniul strict vestimentar, pana la locurile in care calatorim si modul in care o facem.

Anca Lungu , una dintre vedetele recunoscute pentru stilul personal impecabil si Madalina Dragoi- Fashion Stylist si Jurnalist, posesoarea unuia dintre cele mai citite si appreciate bloguri de travel www.styletraveler.tumblr.com , pasionata de moda in aceeasi masura ca si de calatorii, sunt invitatele noastre speciale care ne vor oferi o calatorie plina de stil! Iti promitem un ghid perfect pentru decriptarea acestui capitol de stil personal!

De asemenea, veti participa la demonstratii interactive, veti invata sa alcatuiti outfituri cu ajutorul brandurilor invitate: Parlor, Strike a Pose, Manuri, La Chatterie- Lesfillesflorisantes, Carla Sanchez si Gold District!

Asadar, te invitam sa-ti dedici 3 ore, in care vei afla tipsuri pretioase, vei fi rasfatata cu savuroase cofeturi, vei putea castiga una dintre cele 5 excursii oferite de Zahir Travel, vei pleca acasa cu o superba bijuterie cu cristale Swarovski ,unicat, creata de prietenii nostri de la Green Style (distributor Oliwer Veber), iar Clinica Columna Medical Center iti va oferi un voucher cadou pentru a intampina vara mai frumoasa!

Taxa de participare este de 100 Ron, iar locurile sunt limitate, doar 35!

Daca doriti sa participati, trimiteti un mail cu datele voastre, la adresa: dresscodearoundtheworld@yahoo.com , iar in urma lui, veti primi detaliile, cat si factura proforma sau puteti suna la 0767 447 359.