DSQUARED2 creează un parfum extrem de îndrăzneț: WANT

Femeia imaginată de DSQUARED2 este o expresie a feminității, puternică și suavă în același timp, fermecătoare și dură.

image001

Este simplă, dar spontană, dinamică și descurcăreață. Este un caleidoscop al contrastelor și al fațetelor care captivează.

“WANT a pornit de la ideea unei femei, o femeie a zilelor noastre inefabilă, feminină, dar și loială, amuzantă, elegantă și impulsivă, cu o mulțime de fațete ale personalității. Determinată, captivantă, autentică și seducătoare.

Este femeia DSQUARED2” declară Dan și Dean Caten, designerii și fondatorii brandului DSQUARED2

Un simbol al feminității, DSQUARED2 WANT se dezvăluie într-o Apă de Parfum complexă și îndrazneață. Compoziția olfactivă multi stratificată exprimă fațetele multiple ale femeii moderne. WANT este o expresie a DNA-ului DSQUARED2, ce încalcă îndrăzneț regulile modei printr-un mix inconfundabil de senzualitate încrezătoare, coduri glamour și croi rafinat.

Parfumul multi fațetat contrastează accentele strălucitoare cu notele feminine și calde și este creat de parfumierul Aurelién Guichard. Notele impresionante de top, Mandarine, Ghimbir și Piper Roz, strălucesc și atrag.

Trandafirul de Damasc feminin, încântător și catifelat este acompaniat de notele de Heliotrop și Neroli ce completează inima senzuală și florală a parfumului.

Note de bază intense și irezistibile se dezvăluie: voluptoasa Vanilie de Madagascar și Acordul Absolut de Vanilie
sunt intensificate de notele bogate de Lemn de Violete.

Actuală, exuberantă și senzuală, campania WANT evocă energia explozivă și în continuă schimbare a femeii moderne pentru care a fost creat noul parfum. Fotografiata de Inez and Vinoodh, modelul Rianne Ten Haken acaparează atenția și este expresivă în seria de portrete.

Portretele provocatoare ce evidențiază emoțiile diverse ale unei femei, sunt dispuse într-o serie de imagini consecutive pentru a sublinia caracterul complex al acesteia.

Noul parfum este disponibil in parfumerii incepand din luna octombrie. Pret:302 lei EDP50ml.