Duminica trebuie sa vii la Buffet de Arroz la restaurantul La Rambla!

Cand spunem Spania ne gandim la Gaudi, la Barcelona, la culori, soare si la un stil de viata energic completat de o alimentatie sanatoasa: multe fructe de mare si peste, paella delicioasa si energie data de o cupa de sangria proaspat preparata!

Daca ai fost deja in Spania, stii despre ce vorbesc, iar daca nu, cu siguranta doresti sa simtit tu insuti ce inseamna la vida loca! La restaurantul La Rambla poti sa te bucuri in aceasta duminica de o experienta ¡ole! Noi organizam Buffet de Arroz si cream o atmosfera calda, condimentata de sangria sau vin spumant Cava, iar tu vii cu prietenii.

Buffet de Arroz este un brunch pe care spaniolii il organizeaza in fiecare duminica. La noi va fi un eveniment cu ocazia caruia te poti bucura de o masa intre prieteni si familie, sau, de ce nu, si de putin networking.

Te rasfatam cu preparate delicioase:

  • 3 antreuri (Gazpacho Andaluz, Calamares a la Andaluzia, Migas de Bacalao)
  • Buffet de Orez (Paella mixta, Valenciana, Marisos, Pato y Foie, Arroz Abanda, Arroz Negro Sepia, Morcilla y Cebolla Caramelizada, Meloso de Conejo y Verdura)
  • O bautura
  • Desert sau Cafea

rambla

Bufetul de Orez incepe la ora 14:00 si are loc in Gradina de Vara La Rambla, in Piata Victoriei, Str. Grigore Alexandrescu nr.8, Bucuresti (langa bloc Orange).

Pentru a participa, te rugam sa rezervi un loc telefonic la numarul 0765.555.833

Pretul de participare este de 65 lei / persoana.

Vino cu cat mai multi prieteni, masa de pranz este mai savuroasa atunci cand este impartita cu cei dragi!

Despre La Rambla: Restaurantul cu specific spaniol este apreciat de fiecare persoana care ii trece pragul, iar ultimul musafir care s-a declarat mai mult decat incantat de serviciile restaurantului este celebrul actor american Christopher Atkins. Acesta a afirmat incantat ca La Rambla este cel mai bun restaurant cu specific spaniol din Europa de Est!

La Rambla Cocina Espanola s-a deschis in 2013 in Piata Victoriei. Restaurantul are o gradina de vara superba, unde pot fi organizate evenimente, serate, concerte de flamenco si nu numai.