E momentul Campari! Penelope Cruz asteapta sa te cunoasca!

Campari lanseaza aplicatia „Meet&Greet Penelope Cruz” pe pagina oficiala de Facebook Campari Red Passion For Fashion Romania. O singura persoana va avea sansa sa zboare la Milano si sa aterizeze direct la lansarea oficiala a calendarului Campari 2013 pentru a se intalni fata in fata cu protagonista calendarului Campari 2013, actrita Penelope Cruz!

In acest an Milano este locul unde poti face cunostinta cu Penelope Cruz, una din cele mai puternice voci ale artei europene si muza lui Almoldovar. Poti lua parte la receptia fastuoasa organizata in cinstea Calendarului Campari 2013, cel mai ravnit calendar artistic din lume. Descrie in imagini un moment Campari, asa cum il percepi tu si poti zbura la Milano la un eveniment red carpet all inclusive! Cheltuielile de cazare, transport si outfit-ul vor fi asigurate de catre Campari pentru ca norocosului castigator sa ii revina doar sarcina de a simti ce inseamna « gioia di vivere » pe propria piele.

Pentru a intra in competitia care te poate propulsa direct pe covorul rosu din citadela italiana, tot ceea ce trebuie sa faci este sa incarci o fotografie in aplicatia de Facebook « Meet & Greet Penelope Cruz » pana la data de 22 Octombrie, care sa surprinda un ”moment Campari”. Fie ca este vorba despre un apus de soare pe malul marii, outfit-ul rosu care iti vine turnat sau o seara petrecuta intre prieteni,un moment Campari se calculeaza in buna dispozitie si este mai intai de toate simtit.

In functie de numarul voturilor acumulate, se vor alege 5 finalisti, corespunzand celor mai votate fotografii din cele inscrise in aplicatie. Perioada de votare se va desfasura intre 22 Octombrie – 31 Octombrie, ramanand ca in ziua imediat urmatoare pe 1 Noiembrie, cei 5 finalisti sa fie jurizati de catre un juriu de specialitate. Pe 6 Noiembrie, va fi desemnat castigatorul.