EGO Men`s Fashion Concept furnizor al ASR Printul Paul al Romaniei

Magazinul multibrand Ego Men`s Fashion Concept a castigat increderea Altetei Sale Regale, Printul Paul al Romaniei si ii va asigura vestimentatia pentru aparitiile publice viitoare.

„Sunt incantat pentru ca in magazinul EGO gasesc orice piesa vestimentara necesara unei garderobe complete, dar pot opta si pentru costumele la comanda. Complimentele nu au intarziat sa apara pentru tinutele purtate: de la nunti regale, intalniri de afaceri, evenimente organizate de ambasade sau institutii ale statului pana la plimbari cu iahtul.

Printul Paul si Printesa Lia

Pe langa elegant distinsa, tinutele alese atat de bine de catre stilistul meu personal de la EGO sunt foarte confortabile, motiv pentru care recomand EGO Men’s Fashion Concept tuturor gentlemenilor.”- Alteta Sa Regala, Printul Paul al Romaniei

“Faptul ca EGO asigura vestimentatia Altetei Sale Regale, Printul Paul al Romaniei, ne onoreaza. Cu ajutorul serviciului “made to measure” de la EGO Men`s Fashion Concept, vom realiza vestimentatii pentru toate evenimentele la care ASR Printul Paul participa, din tesaturi ce se remarca prin inalta calitate, fluiditatea si confortul natural pe care il confera hainelor, precum luxoasele Ambassador, 15.8 de la Dormeuil sau inovativele Naturals si DorSilk de la acceasi casa de tesaturi.“- Ionut Marin, Managing Partner Ego Men`s Fashion Concept.

Colaborarea dintre Ego Men`s Fashion Concept si ASR Printul Paul a debutat cu asigurarea vestimentatiei pentru nunta  fiului diplomatului Rodolphe Grecianu, Philippe Grecianu, ce a avut loc la Tirol si nunta regala a printului Muhammad Ali al Egiptului si printesei Noal Zaher, nepoata regelui Zaher Shah al Afghanistanului, unde ASR Printul Paul a purtat costume realizate la comanda din tesaturi exclusiviste “made in England” produse de casa  Dormeuil.

Calitatea de furnizor oficial al ASR Printul Paul al Romaniei vine dupa colaborarea Ego Men`s Fashion Concept cu cei mai important barbati din zona fashion, media si business, la aproape 4 ani de la deschiderea primului magazin din Baneasa Shopping City.