Egoist Wellness vă prezintă vedetele colecţiei toamna-iarna de terapii spa!

Ritual aromatic revitalizant cu must de struguri şi pietre vulcanice încălzite, tonus şi prospeţime pentru ten cu un cocteil organic din apă glaciară, extract de floare de colţ, citrice vitaminizante şi esenţe delicate de vanilie şi trandafir – acestea sunt doar câteva dintre tendinţele în materie de sănătate şi frumuseţe, propuse de terapeuţii Egoist!

Intensifică-ţi programul personal de îngrijire şi preîntâmpina inconvenientele cauzate de sezonul rece! Descoperă beneficiile terapiilor spa multisenzoriale, absoarbe puterea vindecătoare a naturii şi bucură-te de răsfăţ şi relaxare, pentru sănătatea corpului, a minţii şi a spiritului!

Cu noile terapii de toamna-iarna Egoist Wellness, vei redobândi starea de bine, frumuseţea şi tonusul pe care ţi le doreşti!

Tratament corporal – AromaStone Grape Therapy – beneficii holistice într-un singur ritual spa: cura antistress, răsfăţ senzorial şi infuzie de energie cu aromele toamnei!

Te vei relaxa total într-o ambianţă rafinată şi liniştitoare, vei savura prin toţi porii aroma seducătoare a mustului de struguri, vei simţi cum energia caldă a pietrelor vulcanice îmbrăţişează corpul, detensionând muşchii şi te vei abandona în mâinile terapeuţilor dedicaţi răsfăţului şi bunăstării tale!

Durata: 120 min. Preţ: 400 lei.

În atmosfera magică a camerei, creată de lumânări şi muzica de relaxare, vei fi iniţiată în terapie cu un senzual mini-ritual de întâmpinare, ce constă în masarea picioarelor cu prosoape calde, parfumate. Urmează o exfoliere corporală cu scrub din must şi sare de la Marea Moartă – un elixir de sănătate şi frumuseţe cu efect tonifiant, antiaging şi aromaterapeutic.

Valorificând principiile active ale mustului de struguri – acizi, enzime, nutrienţi – şi proprietăţile terapeutice ale nămolului satinat îmbogăţit cu esenţă tonică de rozmarin, împachetarea corporală oferă pielii o veritabilă raţie nutritivă, cu efect drenant oxigenant, anti-imbatranire şi vitaminizant.

Pe durata desfăşurării sale, ritualul încorporează câteva „ingrediente” antistress:

  • Un procedeu terapeutic tradiţional şi un rafinament al terapiilor spa – aplicarea de roci vulcanice pe anumite zone (frunte, sternal, sub-ombilical şi între omoplaţi şi coloana) – are rolul de a încălzi corpul în profunzime, stimulând creşterea fluxului sangvin şi relaxând muşchii şi articulaţiile afectate de poziţiile statice prelungite la birou sau la volan.
  • Pentru a potenta efectele terapiei cu pietre calde, reflexoterapia plantara stimulează punctele reflexe corespondente zonelor dureroase ale spatelui, elimina toxinele şi dezechilibrele energetice şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.
  • Masajul scalpului cu tehnici de efleuraj şi presopunctura are un efect de detensionare şi energizare psihică, fiind că o atingere binefăcătoare pentru persoanele obosite şi stresate.

… Şi, pentru a încununa beneficiile senzoriale ale terapiei, răsfăţul suprem abia acum începe: un masaj divin de relaxare cu ulei aromat de struguri.

La încheierea terapiei, te vei relaxa savurând Surpriza casei: un pahar de vin şi migdale uscate.

Tratament facial – Regenerating Baborganic Treatment, pentru hidratare, oxigenare şi revitalizare!

Tratamentul Baborganic 100% natural combina ingredienţi activi organici puri necontaminaţi, oferind soluţii pentru toate tipurile de ten şi problemele acestora, dăruindu-le, mai ales în acest sezon dificil, protecţie, echilibru şi strălucire naturală. Aroma Baborganic te îmbie prin notele de portocală, coriandru şi lămâie, iar violetele şi accentul de trandafir şi vanilie completează parfumul senzual, specific produselor din această gamă.

Ingredienţii activi cheie sunt apa glaciară din muntele Cervin din Elveţia bogată în minerale, extracte de floare de colţ crescută la standarde organice stricte, extracte de seminţe de trifoi, ulei de seminţe de trifoi cu un conţinut excelent în acizi graşi (97%) şi energie prin oxigen pur.

Tratamentul cuprinde mai multe etape: începe cu o demachiere gentilă, tonifierea pielii şi un peeling pentru îndepărtarea impurităţilor şi a celulelor îmbătrânite de la suprafaţă, urmate de extracţii pentru curăţarea porilor încărcaţi, închiderea lor cu electrodermul şi efectuarea unui lifting nechirurgical cu ultrasunete. Se continua cu un masaj facial şi presopunctura pentru un efect de relaxare şi lifting, completate de o minunată experienţă plăcută şi răcoritoare – masajul de drenaj limfatic, cu cristale fine de rocă. O etapă importantă a tratamentului este aplicarea fiolei de concentrat şi a măştii regenerante, finalizata cu o cremă cu efect de hidratare şi strălucire.

„Masajul ochilor prin tehnici de presopunctura este o terapie completă pentru diminuarea formării ridurilor şi a cearcănelor. În acest fel se previne deshidratarea şi formarea edemelor din jurul ochilor îndepărtând semnele de îmbătrânire”, considera Delia Laios, specialist Egoist Wellness.

Datorită complexităţii, ingredientelor şi tehnicilor tratamentului, gradul de hidratare al pielii este îmbunătăţit, se atenuează semnele vârstei, ridurile, acneea, petele pigmentare sau cicatricile. Prin multitudinea de compuşi organici se stimulează producerea de colagen şi elastina. Este ideal pentru tenul obosit, tern şi pentru prevenirea apariţiei ridurilor.

Durata 90 minute, preţ 450 lei.

Vouchere – cadou, răsfăţ cu stil pentru cei dragi!

Alege în această iarnă Gift Voucherele Egoist Wellness cu design atrăgător, mesaje personalizate şi servicii wellness la alegere! Poţi opta pentru cadouri unice cu tratamente şi pachete spa& wellness, pachete day spa, masaje, terapii de relaxare şi tratamente cosmetice, cu valori predefinite sau customizate în funcţie de preferinţele tale. Un cadou unic de care se pot bucura cei dragi ţie, familia şi colegii!

Despre Egoist Wellness

Un sanctuar al relaxării, frumuseţii şi confortului personal – Egoist Wellness, te invită să explorezi universul stării de bine – de la terapiile spa tradiţionale pentru corp, minte şi spirit, până la cosmetică medicală de ultimă oră. Suntem specializaţi în relaxare şi terapii antistress prin tehnici de masaj şi ritualuri multisenzoriale provenite din cultura wellness universală, terapii antiaging, tratamente corporale performanţe de detoxifiere, slăbire, anticelulitice sau de tonifiere, precum şi şi programe personalizate de fitness.