Elle Style Awards 2012 – bine/prost imbracati

Revista ELLE România a aniversat 15 ani pe piaţa românească, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalităţi ale modei şi vieţii artistice româneşti, printr-un eveniment plin de strălucire: ELLE Style Awards.

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni şi colaboratori ai revistei, muzică bună, ţinute glam,acestea au fost ingredientele care au contribuit la succesul celei mai aşteptate petreceri a sezonului, desfăşurată la Palatul Parlamentului, într-un spaţiu reinventat total pentru acest eveniment. Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvălui publicului cîştigătorii celor zece categorii ELLE Style Awards. Fashion police-ul revistei noastre a analizat cateva tinute.

Inna: Nu excelează ca și alegere. Cuminte pentru statutul ei , ar fi putut să fie mai curajoasă în alegerea accesoriilor , poate niște pantofi colorați sau mai accesorizati ar fi scos ținuta din anonimat!

Antonia: O rochie neagraƒ dar care spune mult mai mult pe Antonia, o altă atitudine, o lungime interesantă, o curea frumoasă pe talie, un păr coafat interesant și o catifea de mătase de calitate. Îmi place tare mult!

Corina Bud: De obicei Corina incearca să fie mereu altfel dar de data aceasta mi s-a parut că văd o copie nereușită a lui Lady Gaga, o rochie care o dezavantajează ca și croi și nu mai spun că albul nu este deloc o alegere bună! Aș fi vrut mai mult de la ea!

Malvina: O rochie frumoasă a colegei mele Rhea Costa, Malvinei îi vine foarte bine pentru că are forme foarte frumoase, poate mi-ar fi plăcut fără dress-ul gros dar ținând cont de temperatura de afară nu este de condamnat!

Andreea Raicu: Salopetă de catifea neagraƒ este „sexy chic”,  decolteul frumos al Andreei face cat 100 de accesorii, nu este plină de creativitate dar accesoriile o pun frumos în valoare!

Mihaela Radulescu : O femeie foarte frumoasă, dar păcat că rochia a starnit reacții de genul: „dar ce s-a îngrășat Mihaela”, nu, nu s-a îngrășat , arată perfect … ci doar nu o avantajează rochia, optic talia Mihaelei este egală cu șoldurile , o salveazaƒ transparența din partea de jos! În rest accesorizarea este perfectă, părul prins foarte elegant, o apariția de excepție că de obicei!

Loredana: Nu știu dacă se poate spune ceva despre Lori … este Lori și atât! Mai ales că suntem la petrecerea celei mai apreciate reviste de modă din Romania și ea este mereu în paginile ei. Ne place mai mereu!

Albertina: A  mers la sigur cu o rochie mov închis care se incadreazaƒ în tema evenimentului dar parcă îi lipsește strălucirea.
Poate  dacă și-ar fi coafat părul și ar fi accesorizat ținuta cu un minaudiere auriu, ar fi spus mai mult ținuta!

Dana Raƒzboiu: O rochie frumoasă dar pentru un eveniment diferit, poate o rochie frumoasă de Nașă sau mai degrabaƒ pentru un eveniment de vară la piscină.

Ar fi putut incerca o rochie albastru cobalt cu mâneca lungă și cu spatele gol care să o scoată   din anonimat, și să poarte totuși o culoare tare!

Designer, Dana Tanase