Camelia Căpitanu și cei peste 150 de prieteni ai emisiunii veniți la ceas aniversar au descoperit împreună magia lucrului făcut cu drag.

Fiecare invitat a devenit matelot la bord, așa că a preparat singur bucurie sub formă de clătită aurie – la seara de clătite cu prietenii ”Căpitan în Bucătărie”.

Alina Tiplea si Alex DimaGianina Corondan - la clatite

Printre toti oamenii dragi care s-au îmbarcat până acum la bordul emisiunii, au fost și multe personalități iubite de o țară întreagă:
Andreea Marin, care prețuiește viața – cu gust bun, Alex Dima – jurnalistul Pro tv care spune săptămânal ”Romania te iubesc”,  Vasile Calofir – care gătește mereu zâmbete savuroase, Alina Țiplea – fondatoarea primului charity shop din România (Merci Charity Boutique), Alexandra Ungureanu, Alexandra Ușurelu, Bobby Stoica,Simona Radu și Andreea Verde nu au cântat, dar au încântat cu bucuria pe care au adus-o, Alina Ilioi (blog-ul ”Gânduri Ascunse”) – care nu și-a ascuns gândul față de clătite, Gianina Corondan a venit cu soarele și a transformat frumusețile în Vip-uri – ca în revista pe care o conduce iar Delia Vrânceanu, prezentatoare a postului Realitatea tv a adus cu ea o singură știre transformată în zâmbet: aceea ca oamenii buni adunați laolaltă transformă orice seară într-o poveste frumoasă!

Andreea Marin si Camelia CapitanuAlexandra Ușurelu și Bobby Stoica

Alexandra Ungureanu si Camelia Capitanu-001Alexandra Ungureanu

prietenii Capitan in BucatarieGianina Corondan

Superba casă a bistroului Voila s-a transformat într-o cutie cu minuni, bucurii și zâmbete. Bunățurile de brânză de capră , somon și avocado au stat frumos la aceeași masă alături de dulcețuri și creme de ciocolată.

Prieteniile dulci și sărate s-au învelit bine în clătite și au avut drept cavaleri vinuri de colecție.

Cu acesta ocazie s a lansat si noul site al emisiunii www.capitaninbucatarie.ro,

Emisiunea aniversară care s-a filmat cu prietenii Căpitan în Bucătărie va putea fi vizionată pe site-ul oficial începand cu seara de luni, 19 octombrie. Cu această ocazie se lansează si un concurs prin care puteți câștiga bunătățuri prezente la eveniment.

Partenerii evenimentului: Voila Bistro, S.E.R.V.E. (Societatea Euro-Romană de Vinuri de Excepție), Aqua Carpatica, Bonne Maman, Bunicel.ro, Maison des fleurs, LactIQ by Elcomex, Catwork Catshop, Handmade Designs by Sabina Georgescu.

Emisiunea ”Căpitan în Bucătărie” vorbește despre gătit cu drag și despre a servi cu prietenii astfel de momente: în prima parte a fiecărui episod găsiți rețete și moduri de preparare, iar în a doua parte invitați celebri completează cel mai important ingredient la o masa – bucuria prietenilor cu care împarți poveștile frumoase

Inima acestei emisiuni este Camelia Căpitanu care a pus în aceeași oala cele trei pasiuni ale sale: actoria, televiziunea și gătitul. Camelia iubește televiziunea de la 16 ani și de atunci nu a înșelat rămânându-i fidelă in nenumărate proiecte de suflet.

Minunile le gasiti aici: www.capitaninbucatarie.ro

FB: Capitan în Bucatarie

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLjb9cilya2MHsNmk9VTLn8UwqcI9gWkTx